Λ. Χρήστου: Η μεγαλύτερη ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Λεωνίδας Χρήστου είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 25χρονος επιθετικός ήρθε στο Βόλο, υπέγραψε την Παρασκευή στους «ερυθρόλευκους» και θα είναι στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΑΟ Σελλάνων εκτός έδρας.

Ο Λεωνίδας Χρήστου με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» χαρακτήρισε ως μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο το ότι θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και εξέφρασε την πίστη πως σύντομα η ομάδα θα βρεθεί ψηλά στη βαθμολογία.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Οι άνθρωποι της διοίκησης μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ και το ενδιαφέρον τους δεν με άφησε ασυγκίνητο. Για μένα είναι ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία να παίξω, να αναδειχθώ μέσω της ομάδας, και να προχωρήσουμε μαζί με τον Ολυμπιακό».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Το πρώτο μέλημα μου, ως επιθετικός, είναι να σκοράρω. Όμως, πάνω απ’ όλα είναι να κερδίζει η ομάδα κάθε Κυριακή. Όταν η ομάδα κερδίζει, όλα είναι καλά. Αν έρθουν και τα γκολ από την πλευρά μου, θα είμαι και εγώ πάρα πολύ ευχαριστημένος».
Για το αν είναι ετοιμοπόλεμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό:
«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, καθώς είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν στερούμε ρυθμού. Έχω παίξει σε όλα τα ματς του Αιολικού φέτος ως βασικός, εκτός από τα δύο τελευταία. Ο προπονητής θα κρίνει πότε θα με χρησιμοποιήσει. Εγώ, πάντως, δηλώνω ετοιμοπόλεμος και ανυπομονώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, βάσει της ιστορίας του, αλλά και του ρόστερ που διαθέτει. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε τις επόμενες αγωνιστικές να φέρουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα».

Τέλος, ο 25χρονος επιθετικός έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Το μήνυμα που έχω να στείλω στον κόσμο είναι, πως θα καταθέτω και την ψυχή μου κάθε Κυριακή μέσα στο γήπεδο. Από κει και πέρα ελπίζω, ότι όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα έχει την πορεία που ονειρεύονται όλοι στο σύλλογο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις