Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Θησέα (Photos + Video)

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Θησέα Αγριάς, έγινε σε γνωστή μουσική ταβέρνα της πόλης, την προηγούμενη Τρίτη (23/1). Σύσσωμη διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους, πέρασαν μια υπέροχη βραδιά σε άριστο κλίμα, όπως είναι άλλωστε το κλίμα της ομάδας, όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

“Εύχομαι Yγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας. Η καινούργια χρονιά να σας βρει χωρίς τραυματισμούς κι ότι επιθυμείτε στις εργασίες σας. Είστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, είστε πολύ δεμένοι μεταξύ σας.
Πιστεύω ότι έχουμε το σύνολο και τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε το στόχο μας, και περιμένω να κάνετε το κάτι περισσότερο και για σας τους ίδιους.
Οι κόποι σας, οι κόποι μας και τα όνειρά ενός ολόκληρου τόπου, στο τέλος της χρονιάς ας γίνουν πραγματικότητα”, ήταν η σύντομη τοποθέτηση του προέδρου του Θησέα κ. Τάκη Αλιάτη, προς του ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο ο οποίος εκτός από τις ευχές του, έδωσε και το ξεκάθαρο μήνυμα για την επιθυμία κατάκτησης του πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις