Δύο ομάδες υποβιβάζονται από την Β’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Έστω και αργά η ΕΠΟ ασχολήθηκε με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Μπορεί η Α’ Εθνική να ολοκληρώνεται σε τρεις αγωνιστικές και η Β’ σε δύο, αλλά μόλις χθες η Ομοσπονδία εδέησε να γνωστοποιήσει πόσες ομάδες υποβιβάζονται. Έτσι, από την Α’ κατηγορία οριστικοποιήθηκε ότι θα πέσουν οι δύο τελευταίες ομάδες. Η μία είναι σίγουρα ο…

…Ίκαρος Πετρωτού που έχει αποχωρήσει από τη διοργάνωση, ενώ σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Α.Σ. «Βόλος 2004» που αυτή τη στιγμή είναι προτελευταίος και στο -6 από τον όγδοο Άρη.
Για την Β’ κατηγορία η ΕΠΟ αποφάσισε να ανέλθουν στην Α’ οι δύο πρωταθλήτριες των ομίλων, ενώ θα υποβιβαστούν μόνο οι τελευταίες. Να θυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή στον βόρειο όμιλο και μεταξύ οκτώ ομάδων ο Μαγνησιακός είναι 7ος, έχοντας διαφορά δύο πόντων από την 8η Ροδόπη.
Έτσι, η παραμονή της ομάδας του Θόδωρου Κατσαμόρα θα κριθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα στο επόμενο μια και θα αντιμετωπίσει την Ροδόπη εκτός έδρας. Τέλος, έγινε γνωστό ότι από την Γ’ Εθνική θα ανέλθουν στη β’ συνολικά οκτώ ομάδες, ήτοι οι πρωταθλήτριες των οκτώ ομίλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις