ΑΟ Θήβα: Αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο

Με στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους έρχεται στον Βόλο ο ΑΟ Θήβα για να αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου. Το συγκρότημα του Θοδωρή Παχατουρίδη εμφανίζεται ενισχυμένο καθώς τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν στο ρόστερ δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, οι Μάγκας και Κουμής. Οι “Θηβαίοι” θα ταξιδέψουν αυθημερόν στον Βόλο ξεκινώντας από τη βάση τους την Κυριακή το πρωί.

Η σχετική ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του ΑΟ Θήβα:

“Αύριο Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 15:00 ο ΑΟ ΘΗΒΑ φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό στάδιο από την Νίκη Βόλου. Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην 2η ομάδα της βαθμολογίας όπου οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Παχατουρίδη αναμένεται να τα δώσουν όλα για το διπλό αφού έρχονται και από δύο συνεχόμενες νίκες και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Ο Θοδωρής Παχατουρίδης θα έχει στην διάθεση του και τους Μάγκα και Κουμή καθώς και τον Τόπι ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από το Δημοτικό στάδιο Θήβας ενώ αναμένεται στο Παναθεσσαλικό να βρεθούν και εκδρομείς φίλαθλοι από την Θήβα για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΑΟ ΘΗΒΑ οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο Βόρειο πέταλο του σταδίου όπως μας ενημέρωσε η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου.
Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο κύριος Βρέσκας Γεώργιος με βοηθούς τους κυρίους Γιάντση Κωνσταντίνο και Παπαδάκη Αθανάσιο του συνδέσμου Ημαθίας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις