“Τελικός” για Ρήγα το ματς με Ολυμπιακό Β. (pregame)

Ο Ρήγας Φεραίος πανηγύρισε σημαντικό «τρίποντο» επί του Αμβρυσσέα Διστόμου την περασμένη Κυριακή, αλλά ο δρόμος για τη σωτηρία παραμένει δύσβατος. Οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται και άλλες νίκες, αφού για να μείνουν στην κατηγορία πρέπει να ξεπεράσουν τουλάχιστον δύο ομάδες στη βαθμολογία.

Σήμερα υποδέχονται στις 15.00 στο στάδιο Βελεστίνου τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο έχουν εξαιρετική παράδοση στους αγώνες έδρας (μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία, χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ), σε έναν αγώνα κομβικής σημασίας μια και οι «ερυθρόλευκοι» κατέχουν αυτή τη στιγμή την 7η θέση και είναι η πρώτη ομάδα που βρίσκεται πάνω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού. Οι Βελεστινιώτες απέχουν πέντε βαθμούς από την βολιώτικη ομάδα και φυσικά θέλουν να μειώσουν την απόσταση στους δύο πόντους.

Η τεχνική ηγεσία αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Παπαγιάννης, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Γκάγκας και Καρλιάμπας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Αλεξίου και Χατζησταμάτης, ενώ στις πτέρυγες θα παίξουν οι Τσιώλης και Νασιακόπουλος. Το επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Τζοβάρας και Τσελεπής.

Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι: Τσουμπέκος, Μπόρας, Κυριάκος, Ράπτης, Μπομπότης, Παπαγεωργίου, Στ. Μπακάλης, Γεωργατζής, Παπακώστας, Σουγκάρης. Μοναδική απουσία είναι αυτή του ανέτοιμου αγωνιστικά Κουρίτα.

Ο Δημήτρης Θεοχάρης θα διευθύνει στο ματς, με τους Σταμάτη Σφυρή και Δημήτρη Σακκά να είναι οι δύο βοηθοί. Παρατηρητής τους θα είναι ο Στέφανος Μαντάκης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις