Στην Οιχαλία με Διγενή ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

????????????????????????????????????

Με τον Κώστα Κιπτίου κανονικά στην αποστολή ταξιδεύει σήμερα στην Οιχαλία Τρικάλων ο Γ.Σ. Αλμυρού για το παιχνίδι με τον Διγενή (15.00), αφού ο 27χρονος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και προπονήθηκε κανονικά.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού προέρχεται από ευρεία νίκη κόντρα στο Βελούχι με την οποία διατηρήθηκε στην 3η θέση της Γ’ Εθνικής. Σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Διγενή Νεοχωρίου, ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς, καθώς βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Αυτό όμως δεν απασχολεί τους «κυανόλευκους» που θα παίξουν για το «τρίποντο».

Ο Κώστας Σταματίου θα έχει στη διάθεσή του και τους νεοαποκτηθέντες Γκατζούλη και Τσιουρή, αφού τα δελτία τους είναι έτοιμα.

Η αποστολή θα είναι 21μελής και απαρτίζεται από τους: Άγγελο Σταυράκη, Παναγιώτη Τσομπανόπουλο, Βαγγέλη Κοντογεωργάκη, Γιάννη Καψιώτη, Σάββα Φαράντο, Νίκο Μπαρούτα, Βαλάντη Κόκκα, Χρήστο Χολέβα, Βαγγέλη Στουρνάρα, Στέλιο Αλεξανδρή, Γιώργο Σαββίδη, Πέτρο Θωμαΐδη, Κώστα Κιπτίου, Παναγιώτη Κοντοβά, Κώστα Φλίγκο, Θανάση Μπιρμπίλη, Θεόφιλο Πρατή, Ηλία Αράπη, Αριστείδη Μιχάλη, Δημήτρη Γκατζούλη, Βαγγέλη Τσιουρή. Μοναδικός απών θα είναι ο τραυματίας Κώστας Κρανάς.

Ο Δημήτρης Ψυχούλας της ΕΠΣ Βοιωτίας ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό ματς. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Φίλος και Βασίλης Παγουράς από την ίδια Ένωση. Ο Γρηγόρης Λέφας της ΕΠΣ Πιερίας θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις