Εξελίξεις με αποχωρήσεις και προσθήκες στον Ολυμπιακό

Τρεις ημέρες έχουν απομείνει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε πολλά μέτωπα που αφορούν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.
Οι Πειραιώτες θα ήθελαν να τελειώσουν άμεσα τα θέματα των Καπίνο, Εμενίκε, Μίλιτς και Ζντιέλαρ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και να βρουν τους επόμενους σταθμούς στις καριέρες τους, ενώ παράλληλα υπάρχει και το θέμα του Φιγκέιρας που έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπράγκα.
Το μεγαλύτερο «θέμα» φαίνεται πως είναι ο Εμενίκε, ο οποίος εμφανίζεται να συζητάει με συλλόγους στην Τουρκία, αλλά την ίδια ώρα δεν «καίγεται» να χάσει το καλό συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Ζντιέλαρ, από την πλευρά του, φαίνεται πως έχει προχωρημένες συζητήσεις με την Παρτίζαν και μοιάζει να είναι ο μόνος (μετά τον Φιγκέιρας) που δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα.
Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από τη Σουηδία αναφέρουν πως ο Ταρίκ Ελιουνούσι συμφώνησε με την ΑΪΚ και θα πάει σήμερα στην Στοκχόλμη για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Εν αναμονή, λοιπόν, κάποιων αποχωρήσεων ο Όσκαρ Γκαρθία σε συνεννόηση με τη διοίκηση «βλέπουν» κάποιες κινήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.
Μία από αυτές ήταν ο Ραφίνια της Γκιμαράες, όμως μπαίνει δυνατά στο… κόλπο της απόκτησής του η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς τραυματίστηκε ο βασικός της εξτρέμ, Ζέλσον Μαρτίνς.
Την ίδια στιγμή, τα σενάρια στη Γαλλία και συγκεκριμένα για τη Σεντ Ετιέν δίνουν και παίρνουν, καθώς ο Γκαρθία φαίνεται πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με κάποιους παίκτες των «στεφανουά».
Εν προκειμένω, με τον Μπάμπα και τον Νταμπό, που εξακολουθούν να προβάλλουν ως βασικοί στόχοι του Ισπανού κόουτς.
Αλλά υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα στην Ισπανία (για τον Τόσκα της Μπέτις), στο Βελιγράδι (για τον Μίτροβιτς της Νιούκαστλ), στη Βουλγαρία (για τον Ντεσπόντοφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας) και στην Πολωνία (για τον Πάζνταν).

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις