Αναγέννηση Καρδίτσας: Συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Τα θερμά της συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η Αναγέννηση Καρδίτσας για τον αγώνα στα Τρίκαλα κόντρα στον ΑΟΤ. “Παρά την κρισιμότητα του αγώνα και τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σφυρίζοντας αντικειμενικά δύο ιστορικές ομάδες, χωρίς με τις αποφάσεις τους να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Αναγέννηση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα με τα Τρίκαλα κ. Δημήτρη Ρούση, τους βοηθούς του κ.κ. Νίκζα και Μάνο, καθώς και όλο το διαιτητικό επιτελείο του αγώνα, για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα και τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σφυρίζοντας αντικειμενικά δύο ιστορικές ομάδες, χωρίς με τις αποφάσεις τους να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης.
Τέτοιες διαιτησίες δεν προάγουν μόνο τον χώρο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά συντελούν στην αναβάθμιση του προϊόντος που ονομάζεται Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, η ΠΑΕ Αναγέννηση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής μας και το αγωνιστικό τμήμα καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στην Καρδίτσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις