Συνέντευξη Τύπου του Ρήγας Φ.- Ολυμπιακός Β. (Ηχητικό)

Στο ηχητικό που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις που έγιναν μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ρήγας Φ.- Ολυμπιακός Β., που βρήκε νικητές του φιλοξενούμενους με σκορ 0-1.
Συγκινημένος ήταν  ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Λάκης Μπακάλης, , ευχαριστώντας τη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου για τη βράβευση που του έγινε πριν το παιχνίδι.
Όσον αφορά στην εικόνα της αναμέτρησης, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Β. ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο θα έπρεπε να έχει “καθαρίσει” το ματς. Στο δεύτερο μέρος διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα η ομάδα του, πρόσθεσε, και χωρίς να κινδυνεύσει έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.
Από την πλευρά του ο προπονητής των γηπεδούχων Χρήστος Σπαθής, ανέφερε ότι η ομάδα του πάλεψε το παιχνίδι και θα μπορούσε στο δεύτερο ημίχρονο, υπό προϋποθέσεις, να πετύχει κάποιο γκολ και τόνισε ότι η προσπάθεια του Ρήγα Φεραίου θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Στη Συνέντευξη Τύπου επίσης μίλησαν από πλευράς των φιλοξενούμενων ο Νίκος Λούγκος, που πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ από πλευράς των γηπεδούχων δηλώσεις έκανε ο Απόστολος Χατζησταμάτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις