Ξηροφώτος: «Βαρίδι για την ομάδα»

Μέτρια χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του ο Στέφανος Ξηροφώτος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Θήβα και γι’ αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα τον αφήνει ικανοποιημένο. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε επίσης στο επεισόδιο που συνέβη με οπαδό της ομάδας στο τέλος του αγώνα, λέγοντας πως πρόκειται για εχθρό της ομάδας και δικό του που χαίρεται στις ήττες και στεναχωριέται στις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Ξηροφώτος:

«Όπως κύλησε το παιχνίδι το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους. Ήταν ένα από τα μέτρια παιχνίδια μας οπότε ο πόντος που πήραμε και το ότι κρατήσαμε το “μηδέν” είναι στα θετικά του. Συνεχίσαμε ένα σερί που έχουμε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, κρατώντας παράλληλα και το μηδέν στην άμυνα. Η ομάδα παραμένει στη δεύτερη θέση όπως είναι ο στόχος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Τζιώρα που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. Ρισκάραμε με τον Αλέξανδρο Αναστασίου ο οποίος είναι στο εξάμηνο από τον τραυματισμό του στους χιαστούς, ο οποίος πήγε καλά όμως μας στοίχισε η απουσία του Τζιώρα και πιστεύω πως θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε».

Για την απουσία και του Γενιτσαρίδη

«Σίγουρα η ταυτόχρονη απουσία τόσο του Τζιώρα όσο και του Γενιτσαρίδη μας δημιούργησε πρόβλημα καθώς καλύπτοντας τη μία θέση, αφήναμε κενά στην άλλη. Ήταν μία δύσκολη μέρα για να διαχειριστούμε. Είπαμε όμως πρώτος στόχος να είναι το “μηδέν” και να έχουμε υπομονή ως το τέλος. Πρέπει όμως να παραδεχθούμε πως δεν ήμασταν σε καλή μέρα και είναι σημαντικό σε μία μέτρια μέρα να πάρεις τουλάχιστον το βαθμό. Με τη Θήβα τώρα έχουμε πέντε βαθμούς διαφορά»

Για την έντονη συνομιλία που είχε μετά το τέλος του αγώνα με οπαδούς της Νίκης

«Μ’ έναν συγκεκριμένο είχα. Είναι κάποιος συγκεκριμένος που είτε μέσω facebook είτε με άλλον τρόπο, καταφέρεται και βρίζει από την αρχή της χρονιάς, είτε κερδίζει η ομάδα, είτε χάνει η ομάδα. Οι φίλοι της ομάδας είναι αυτοί που χαίρονται όταν κερδίζει η ομάδα και λυπούνται όταν χάνει. Επίσης φίλοι είναι αυτοί που μπροστά σου ότι αυτό δεν κάνεις καλά και από πίσω σε καλύπτουν. Ένας που έρχεται στο γήπεδο και βρίζει παρατεταμένα από πίσω – γιατί δεν έχει έρθει ποτέ μπροστά – θεωρώ πως είναι εχθρός δικός μου και της ομάδας. Αυτό του απάντησα και το αναφέρω και δημόσια. Είναι βαρίδι για την ομάδα κι έτσι τον βλέπω κι εγώ. Δεν του κάναμε την χάρη να κερδίσουμε και να τον στεναχωρήσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις