Λ. Μπακάλης: Αποκτάμε νοοτροπία νικητή

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ρήγα Φεραίο, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λάκης Μπακάλης, στις δηλώσεις τόνισε για την αναμέτρηση, αλλά και για τα συναισθήματά του, καθώς βρέθηκε αντίπαλος της ομάδας που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής και έχει δουλέψει επί σειρά ετών ως προπονητής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:

«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου, ευχαριστώ πολύ τον υπέροχο κόσμο του Βελεστίνου, ευχαριστώ και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι για μία ακόμα φορά ήταν κοντά στην ομάδα.

Ήταν μία από τις όμορφες στιγμές της ζωής μου να με τιμήσει μία ομάδα στην οποία έχω δώσει τη μισή μου ζωή. Νιώθω άβολα, γιατί δεν ήθελα να είμαι αντίπαλος και να κερδίσω τον Ρήγα Φεραίο, όμως έτσι είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Θα μου μείνει το γεγονός ότι πέρασα όμορφες στιγμές σ’ αυτό το γήπεδο και το σημερινό παιχνίδι ήταν ξεχωριστό για μένα.

Αγωνιστικά νομίζω ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά, είχαμε ρυθμό και στα 45 λεπτά. Γενικά ως παιχνίδι ήταν πολύ καλό, γρήγορο και δυνατό. Συνάμα ήταν ένα ντέρμπι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε ένα, ανταγωνιστικό αντίπαλο, καθώς από το Βελεστίνο δεν περνούν εύκολα ομάδες και εγώ το ξέρω καλύτερα από όλους.

Νομίζω, ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και να πετύχουμε δεύτερο γκολ, μέσα από τις φάσεις που δημιουργήσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας Φεραίος δυνάμωσε, ήταν πιο δυνατός  και πιο αποφασιστικός. Εμείς από την πλευρά μας διαχειριστήκαμε το υπόλοιπο του παιχνιδιού καλά πιστεύω, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, εκτός από κάποιες στατικές φάσεις.

Ωστόσο και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αγωνιστικοί, όπως το τελευταίο  διάστημα. Για μια ακόμα φορά θα δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αποκτάμε νοοτροπία νικητή. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, θα τους χρειαστούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρήγα Φεραίου,  καλή δύναμη και καλό υπόλοιπο στη χρονιά. Είναι μια μαχητική ομάδα, που ξέρει να αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις