Ο Ολυμπιακός B. έκοψε πίτα κι έστειλε μήνυμα ενότητας (60 photos)

Μέσα σε εξαιρετικό και ενθουσιώδες κλίμα, παρουσία εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών της βολιώτικης ομάδας, εκπροσώπων πολιτικών αρχών, προπονητών, γονέων, προσκεκλημένων, φιλάθλων και δημοσιογράφων, η μεγάλη οικογένεια του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έκοψε σήμερα τη βασιλόπιτά της, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ  Βόλου.

Το Γυμναστήριο γέμισε παιδικές φωνές και ερυθρόλευκες παρουσίες, που στηρίζουν ένθερμα τον  Ολυμπιακό, όλα αυτά τα χρόνια, Φυσικά το «παρών» έδωσαν οι αντρικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όπως και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ που χθες πέτυχε σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα για την Α1 Εθνική κατηγορία.

Πριν την κοπή της πίτας το τμήμα ακαδημίας μπάσκετ κοριτσιών με προπονήτρια την προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κα Ιωάννα Ράμμου έκανε επίδειξη, όπως και τμήμα της ακαδημίας ποδοσφαίρου μικρών αγοριών. Τα μικρά αγόρια και κορίτσια που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου γνώρισαν το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων παρευρισκόμενων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία και την κοπή της πίτας από τον πάτερ Γεώργιο, ιερέα του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου κι ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νικόλαο Τσεκούρα.

Στην ομιλία του,  υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τις προσπάθειες και τους κόπους όλων να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου ζωντανό, σημείωσε πως ο μεγάλος αυτός Σύλλογος δεν έχει αντιπαραθέσεις με τις τοπικές Αρχές και στόχος είναι η παραγωγή αθλητισμού και πολιτισμού μέσα από την καθημερινή δραστηριότητα των 850 παιδιών.

Κλείνοντας, ο κ. Τσεκούρας ευχήθηκε χαρακτηριστικά «στα 100α γενέθλια του Συλλόγου να είμαστε όλοι μαζί και να πανηγυρίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στις μεγάλες κατηγορίες».

Έπειτα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ κ.κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Χρήστος Μπουκώρος, όπως και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Καλτσογιάννης βράβευσαν την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ και στις σύντομες ομιλίες τους εξήραν το έργο του μεγάλου αυτού Συλλόγου, ευχόμενοι να διατηρηθούν και να διευρυνθούν οι επιτυχίες του.

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τον βουλευτή του ΚΚΕ κ. Κώστα Στεργίου να βραβεύει αθλητές του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Στάμου Ελευθερία, Τσιδώνη Ναταλία, Λύτρας Νικόλαος, Τρύπα Σοφία και Βαρακλή Φωτεινή.

Παράλληλα, βραβεύτηκε από τον κ. Γιώργο Μουλά, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Γιώργος Γεωργαλάς, εκπρόσωπος της Coca Cola για την συνεισφορά της εταιρείας στον Σύλλογο, ενώ η γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου και τέως υφυπουργός κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη τίμησε την κ. Ντίνα Στρούγγη, εκπρόσωπο της PPG.

Ο κ. Αλέκος Μεταφτσής, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην κ. Γουλέτσου Κατερίνα, εκπρόσωπο των φούρνων «Το Χωριάτικο» και η «Σμύρνη» για την ένθερμη στήριξη της επιχείρησης στον Σύλλογο,  ενώ τιμήθηκαν και η ΕΨΑ όπως και το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου. Ο κ. Μεταφτσής ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους στη μεγάλη προσπάθεια των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου.

Στην εκδήλωση του Συλλόγου έδωσαν το «παρών» επίσης, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ και προπονητές μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κ.κ. Γιώργος Βλιώρας και Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αργύρης Κοπάνας και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιάσων Αποστολάκης.

Βασιλόπιτες δόθηκαν σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και ήταν προσφορά της ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΖΑΧΟΣ, ενώ πλούσια δώρα υπήρχαν για τα παιδιά του Ολυμπιακού Βόλου. Την παρουσίαση της επιτυχημένης εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος κα Ελένη Παπαθανασίου.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του goalpost.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις