Ντινιωτάκης: «Οκτώ τελικοί ακόμη»

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νίκης κι εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Θήβα, που έληξε ισόπαλος χωρίς σκορ. Η άποψη του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή ταυτίστηκε με αυτή του προπονητή του, όσον αφορά το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν χειρότερο μετά την μέτρια εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ντινιωτάκης:

«Σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να χάσουμε είναι θετικό ότι κρατήσαμε το “μηδέν” στην άμυνα και συνεχίσαμε το σερί. Έχουμε ακόμη οκτώ τελικούς μπροστά μας, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς ώστε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση που είναι και ο στόχος της ομάδας.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Θήβας και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα»

Για το ότι χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός μπακ

«Η θέση μου είναι εξτρέμ, όμως εφόσον ο κόουτς κρίνει ότι μπορώ να αγωνιστώ και σ’ αυτή τη θέση, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω όπου μου ζητηθεί. Στόχος μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε ματς, πρώτα για την ομάδα και μετά για μένα».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα

«Είμαι δέκα μέρες στην ομάδα. Στο προηγούμενο ματς δεν έπαιξα λόγω καρτών. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα και σίγουρα δεν είμαι 100% εγκλιματισμένος όμως τα παιδιά με βοηθάνε πάρα πολύ. Υπάρχει ένα τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε ώστε να εγκλιματιστώ στην ομάδα το ταχύτερο δυνατό»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις