Εύκολη κι ευρεία… επικράτηση του Αίαντα, επί του Πηλέα

Έχοντας πολύ καλή απόδοση οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Πηλέα, πετυχαίνοντας μια εύκολη νίκη στο γήπεδο ΕΤΒΑ, όπως προδίδει και το τελικό 0-5.

Δυο τέρματα για τον Αίαντα στο πρώτο ημίχρονο, χατ τρικ για τον Θανάση Κατσαβριά, που σκόραρε και τα τρία δικά του γκολ στο β’ μέρος.
Μετά το γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα το β΄ημιχρόνου η γηπεδούχοι ουσιαστικά “παράτησαν” το παιχνίδι, αφού είδαν ότι δεν μπορούσαν αν διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.
Στο 15’ με ωραίο πλασέ του Θαν. Κωστούλα που κρέμασε τον αντίπαλο “τερματοφύλακα”, έκανε το 0-1. Στο 32΄ μετ΄από κεφαλιά πάσα του Κατσαβριά, ο Χειλάς διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος με τρία γκολ του Θανάση Κατσαβριά διαμορφώθηκε το τελικό 0-5. Στο 50’ ασίστ του Μπιρτσάι έστειλε το σκόρερ σε θέση τετ α τετ για το 0-3, στο 65’ έγινε το 0-4 με κεφαλιά από σέντρα του Χειλά και το τελικό 0-5 στο 76’ με ατομική ενέργεια του Θ. Κατσαβριά, που ολοκληρώθηκε με εύστοχο πλασέ.
Ντεμπούτο για τους φιλοξενούμενους του 14χρονου Κ. Κατσαβριά, είχαμε στη σημερινή αναμέτρηση.
ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Χιούσι, Καναράς, Παπαπορφυρίου, Φώτου (65’ Βαρσαμάς), Βαΐτσης (50’ Τσελεπίδης), Μπραχιμάι (55’ Ευθυμιάδης), Μωραΐτης, Θεοδώρου, Θάνος (65’ Αναστασόπουλος), Σιαμέτης
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Ξηροκώστας, Μπούρας, Πλαβός, Καλοδήμος, Μπιρτσάι, Τσόγκας, Κωστούλας (62’ Κ. Κατσιαβριάς) Χειλάς (65’ Μακανίκας), Σιαμέτης, Θ. Κατσαβριάς

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις