Αγχώθηκε… αλλά επικράτησε, ο Μαγνησιακός του Ανθ. Γαζή

Επιστροφή στις νίκες για τον Μαγνησιακό, με την έναρξη του β’ γύρου, καθώς νίκησε…  αγχωτικά στην έδρα του, τον Άνθιμο Γαζή με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι   έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν στο σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου της αναμέτρησης.  Αρχικά ισοφάρισαν στο α΄μέρος οι γηπεδούχοι, για να γίνει η ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο, σε διάστημα  κατά το οποίο οι φιλοξενούμενοι  αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές. Σκόρερ και των δυο τερμάτων  για το Μαγνησιακό, ο Χρύσανθος Θεοδωρόπουλος.

Η  αποβολή του νερού Κίτσα  με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γιατί έβγαλε την μπλούζα του πριν βγει εκτός αγωνιστικού χώρου (οριακά) κατά την άποψή του προπονητή του Ανθ. Γαζή,  Σ. Κατσικαδάμου, ήταν το γεγονός που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και τον υποχρέωσε σε αλλαγή πλάνου λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος όπως έριξε η εξέλιξη των γεγονότων επηρέασε την αναμέτρηση.

Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό για την ομάδα του Άνθιμου Γαζή, όταν ο Κίτσας έκανε την πάσα και ο Παπαδόπουλος εκμεταλλευόμενος σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-1. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στο Μαγνησιακό, που άρχισε να πιέζει όλο και περισσότερο επιδιώκοντας την ισοφάριση, η οποία ήρθε Στο 39’ από τον Θεοδωρόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο του αντίπαλου τερματοφύλακα και με  ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1.

Στο επόμενο λεπτό υπήρξε ακυρωθέν γκολ για τους γηπεδούχους, σε φάση που ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ, για να λήξει το ημίχρονο  με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τη διάθεση να πιέσουν, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση, κάτι που κατάφερε δύο φορές στην αντεπίθεση ο Γαζής, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 57ο λεπτό είχαμε νέο ακυρωθέν γκολ του Μαγνησιακού και πάλι για επιθετικό φάουλ, ενώ στην άλλη πλευρά ο Βίτσος έκανε δυο εξαιρετικές αποκρούσεις, κρατώντας την ομάδα του σε τροχιά νίκης.

Στο 75ο Κίτσας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε τον Ανθ. Γαζή με δέκα ποδοσφαιριστές, στο 83’ ο Θεοδωρόπουλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πάλι με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Οικονόμου αυτή τη φορά, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να σκοράρουν ακόμη μία φορά, όταν ο Δανιλόπουλος πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σημάδεψε όμως το κάθετο δοκάρι, διατηρώντας το τελικό σκορ στο 2-1.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Τσένα (75’ Ζιάγκας), Κοντοβάς (73’ Μυλωνάς),  Προβιάς, Χατζητρακόσιας, Οικονόμου,  Θεοδωρόπουλος, Δανιλόπουλος, Δεμίρης (70’ Μάιπας)

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Ζαρίφης, Βούλγαρης, Αλεξίου, Σένκο, Κωστάκης, Γκιόσας (76’ Μπακογιάννης), Κατσικαδάμος, Μπρισμπέος (78’ Καρούταος), Κίτσας, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος (82’ Μπόγιαν)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις