Στοίχημα: Με Φεϊρένσε και Ροζάριο Σεντράλ

Δεύτέρα (29/01) σήμερα και οι ρυθμοί στο κουπόνι του πάμε στοίχημα πέφτουν αρκετά, μιας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και δυο σημεία από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των επιλογών, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μαθαίνεται πρώτοι τα αποτελέσματα από το στοίχημα live, μέσω της Livescore υπηρεσίας μας.

Δεν χάνει η Φεϊρένσε

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Πάκος Φερέιρα και Φεϊρένσε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους, είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη κι όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Φεϊρένσε από την πλευρά της είναι στην 11η θέση με 20 βαθμούς, είναι στο +6 από τα “κόκκινα” και το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει αρκετά ανεβασμένη, μετρώντας τρεις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να “αποδράσουν” με ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.93.

Με το αμφίσκορο στη Σκωτία

Συνεχίζουμε με FA Cup Σκωτίας και την αναμέτρηση Άλμπιον Ρόβερς – Σεντ Τζόνστον. Δυο ολόκληρες κατηγορίας χωρίζουν τις δυο ομάδες, με την Άλμπιον Ρόβερς να βρίσκεται στην 8η θέση της League One και την Σεντ Τζόνστον να βρίσκεται στην 8η θέση της Premiership. Οι γηπεδούχοι αρέσκονται σε παιχνίδια με υψηλό σκορ και είναι χαρακτηριστικό ότι προέρχονται από εννιά συνεχόμενα G/G & Over 4,5 (!), όντας μια ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν διαφέρουν πολύ, είναι επικίνδυνοι επιθετικά και “χαλαροί” αμυντικά, έτσι το σενάριο του να σημειώσουν και οι δυο ομάδες τουλάχιστον από ένα τέρμα φαντάζει πολύ πιθανό. Εδώ, θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 2.00.

Μπορεί το διπλό η Ροζάριο

Τυχερή στάθηκε στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Ιντεπεντιέντε η Ροζάριο, παρ’ όλα αυτά έχει αποδείξει πως με τον υπηρεσιακό τεχνικό ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Απ’ την άλλη η Χιμνάσια δεν μπόρεσε να βρει εύκολα σταθερότητα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, με τα αποτελέσματά της να εναλλάσσονται από νίκη σε ήττα διαρκώς. Οι γηπεδούχοι θα έχουν νέο προπονητή σήμερα, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Θεωρούμε πολύ δύσκολο η Ροζάριο να κάνει μέτρια εμφάνιση παρόμοια με αυτή στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι δίνουμε τύχη στους φιλοξενούμενους και κρατάμε το 2 DNB σε απόδοση 2.00.

Αξίζει το χάντικαπ του Ολυμπιακού

Περνάμε στο μπάσκετ και το σπουδαίο ντέρμπι των “αιωνίων”. Καμία από τις δυο ομάδες δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο ο εγωισμός που βγαίνει σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα κάτι διαφορετικό από αυτό που αναμένεται με μια επιδερμική ανάλυση αγώνα. Σίγουρα το φαβορί και ο επικρατέστερος για τη νίκη είναι ο Παναθηναϊκός που αγωνίζεται στην έδρα του, ωστόσο θεωρούμε ότι το χάντικαπ των 7,5 πόντων υποτιμά τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται να βγάλει αντίδραση. Πρώτη επιλογή μας από το ντέρμπι λοιπόν θα αποτελέσει το Ολυμπιακός +7,5 σε απόδοση 1.91.

Κάνει λάθη ο Σπανούλης

Δεύτερη επιλογή από τον αγώνα το Over 4 λάθη του Βασίλη Σπανούλη. Ο Σπανούλης έλειψε από το πρώτο δίμηνο των αγώνων του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού κι έτσι δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη τον Παναθηναϊκό. Λόγω του κακού χρονικού διαστήματος που διανύει ο Ολυμπιακός, ο Βασίλης Σπανούλης θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του όμως ο ίδιος είναι μέτριος στα 17 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με 10.3 πόντους, 5.2 ασσίστ και 3.4 λάθη ανά αγώνα. Σε όλα τα ματς που δέχθηκε μεγάλη πίεση είχε πολλά λάθη, 9 στην ήττα από την ΑΕΚ, 4 στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, 4 στην ήττα από την Ζαλγκίρις, 5 στη συντριβή από την Μπασκόνια, 6 στη συντριβή από την Κίμκι και 4 στην ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα αναμένεται να δεχθεί μεγάλη πίεση από τον Παναθηναϊκό και όπως ο ίδιος συνηθίζει σε τέτοια ματς, να προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις με κίνδυνο να αλλοιώσει τη λειτουργία της ομάδας του. Καλή επιλογή από τον αγώνα το Over 4 λάθη του Βασίλη Σπανούλη σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις