Παχατουρίδης: «Θα κερδίζαμε αν ήμασταν πιο προσεκτικοί»

Την πικρία του για το ισόπαλο αποτέλεσμα εξέφρασε ο Θεόδωρος Παχατουρίδης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού, καθώς βάσει εικόνας η Θήβα δημιούργησε ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε.

Από την πλευρά του ο Λεονάρντο Σένκα τόνισε πως η ομάδα του πάντα αγωνίζεται για τη νίκη είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή και του ποδοσφαιριστή της Θήβας:

«Εμείς βάσει της απόδοσής μας έχουμε πικρία γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους βαθμούς της νίκης. Παρόλα αυτά είμαστε ευχαριστημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα. Εάν οι παίκτες ήταν πιο προσηλωμένοι και προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, το αποτέλεσμα θα ήταν νικηφόρο για τη Θήβα».

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Θήβας εκτός έδρας απάντησε: «Όχι βέβαια. Νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι παίζουμε πάρα πολύ καλύτερα, αλλά παρότι δεν ήμασταν σε τέτοιο επίπεδο, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό είναι θετικό για την ομάδα, γιατί έχει δείξει δείγματα απόδοσης μέσα στον αγωνιστικό χώρο θετικά και υπάρχουν ακόμη περισσότερα περιθώρια στο να δείξει ακόμη καλύτερα πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Θήβας».

Από την πλευρά του ο μέσος της Θήβας Λεονάρντο Σένκα δήλωσε: «Εμείς ήρθαμε στο Πανθεσσαλικό να παίξουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι σ’ έναν μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Όπως είπε και ο προπονητής μας, το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία, γιατί είχαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες που αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, πιστεύω ότι θα είχαμε βάλει ένα γκολ και θα φεύγαμε από τον Βόλο με τους τρεις βαθμούς. Ήρθαμε εδώ για τους τρεις βαθμούς. Δεν πάμε σε καμία έδρα, ούτε αγωνιζόμαστε στην έδρα μας με στόχο να κρατήσουμε το μηδέν. Παίζουμε πάντα το παιχνίδι μας και ό,τι μας βγει.

Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε συνεχή άνοδο, δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να πάρουμε ό,τι μας αξίζει. Το υλικό και η ποιότητα της ομάδας είναι για πολύ ψηλότερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις