Ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Ν. Φιλίππου» του B.C. Volos

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο εσωτερικό τουρνουά των τμημάτων υποδομής του B.C. Volos στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος με συμμετοχή πολλών παιδιών από τα τμήματά της ομάδας
Τις δύο πρώτες ημέρες το τουρνουά έγινε στην κλειστή αίθουσα του 1ου Νέας Ιωνίας και χθες διεξήχθη στο Βάκης Παρασκευόπουλος όπου και τελείωσε με τους αγώνες της…

…τελικής φάσης.
Χθες, 3η ημέρα του τουρνουά, έγιναν τα παιχνίδια:
09:30…ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – ΕΡΜΗΣ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ)
10:30…LAKERS – BULLS (A’ ΟΜΙΛΟΣ)
11:30…BUCKS – MIAMI (A’ ΟΜΙΛΟΣ)
12:30…ΑΕΤΟΙ – ΓΕΡΑΚΙΑ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ)

Στην λήξη του τουρνουά έγινε απονομή διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Τον μεγάλο τελικό των διαιτήτευσε ο Διεθνής Διαιτητής κ. Καρακατσούνης Χάρης μαζί με την Ελένη Αβραμίδου μέλος του Συνδέσμου Διατητών Μαγνησίας.

Στην τελετή λήξης παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Βλιώρας Γιώργος μιας και το τουρνουά έγινε μαζί με το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Επίσης παρόν ήταν και το μέλος της Κ.Ε.Δ.Β – Ε.Σ.Κ.Α.Θ κ. Γιούλα Μόρφη.

Η διοίκηση της ομάδας του B.C. Volos και το προπονητικό τιμ ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ για την συνδιοργάνωση του τουρνουά, τον σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας για τη συμβολή του στο τουρνουά, τους χορηγούς επικοινωνίας και τους γονείς των αθλητών του συλλόγου που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ανταποκρίθηκαν στο τουρνουά στην μνήμη του προέδρου τους αθλητές και αθλητριές μας για το θέαμα που πρόσφεραν.

Το B.C. Volos εύχεται σε όλο τον Κόσμο καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και πολλά χαμόγελα σε όλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις