Κατέθεσε νέα προσφυγή ο Χουλτ κατά του Παναθηναϊκού

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι των προσφυγών κατά του Παναθηναϊκού με τον Νίκλας Χουλτ να καταθέτει νέα την Τρίτη, ενώ πάντως παραμένει ανοιχτός δίαυλος ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι και αυτή την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΠΟ αναφορικά με την τύχη της πρώτης προσφυγής του Σουηδού κατά του τριφυλλιού. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με κύκλους της Ομοσπονδίας, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δικαιωθεί στην συγκεκριμένη διαμάχη.

Από την σημερινή ημέρα ο Χουλτ είχε δικαίωμα νέας προσφυγής καθώς «διπλώνει» η δόση του Δεκεμβρίου για την οποία κανένας παίκτης των πρασίνων δεν έχει λάβει ούτε ευρώ. Ο Σουηδός μέσω του δικηγόρου έκανε χρήση του δικαιώματος αυτού καταθέτοντας νέα προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού.

Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη ενέργεια είναι πολύ πιθανό να αποτελεί απλά μία κίνηση τακτικής προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να εξασφαλίσει τα χρήματά του. Το αναφέρουμε αυτό διότι ανάμεσα σε εκείνον και τον Παναθηναϊκό υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας προκειμένου να βρεθεί μία λύση που να εξυπηρετεί όλες τις πλευρές.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Χουλτ δεν θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με άσχημο τρόπο και θα ήθελε και εκείνος να βρεθεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και την ίδια στιγμή οι πράσινοι να έχουν κάποιο οικονομικό όφελος.