Αγωγή κατά Πάτση, Κουντούρη και Ιωαννίδη από πρώην παίκτες της Νίκης

Αλλοι συμβιβάζονται με την ιδέα ότι τα δεδουλευμένα τους θα γραφτούν στο… χιόνι, άλλοι όμως εξαντλούν κάθε ένδικο μέσο για να τα εξασφαλίσουν… Όπως, εν προκειμένω, οι 16 πρώην ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου και οι 21 του Πανηλειακού, οι οποίοι κατέθεσαν αγωγές αξιώνοντας συνολικά 400.000 ευρώ.

Κι επειδή οι δύο ΠΑΕ αποσύρθηκαν από τα φετινά πρωταθλήματα της Super League και της Football League αντίστοιχα και οδεύουν προς την ερασιτεχνική Γ’ Εθνική, οι παίκτες φρόντισαν να συμπεριλάβουν στους εναγόμενους και φυσικά πρόσωπα. Έτσι, στην αγωγή που κατέθεσαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (μέσω του δικηγόρου του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκή) οι Γκότοβος, Καρατζάς, Ουέλινγκτον, Γιώτας, Παππάς, Σαμαράς, Χατζής, Φλίγκος, Πουρτουλίδης, Βέρτζος, Ντιμιτρίεβιτς, Ζουλιώτης, Μανουσάκης, Μπακάλης, Ρεπετσάς και Αποστολίδης (παίκτες, δηλαδή, που θήτευσαν στη Νίκη Βόλου τις δύο προηγούμενες περιόδους) στρέφονται κατά της θεσσαλικής ΠΑΕ, αλλά και κατά των Ανδρέα Πάτση, Άκη Κουντούρη και Δημήτρη Ιωαννίδη (ο τελευταίος εμφανίζεται ως πρόεδρος στα ΦΕΚ) διεκδικώντας 220.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα οι πρώην παίκτες του Πανηλειακού (ορισμένοι ανήκαν και στο ρόστερ της περιόδου 2014-15) Αποστολόπουλος, Κοτσώνης, Κωνσταντινίδης, Μπρόκος, Μίλιεβιτς, Λαμπρόπουλος, Χαλούλος, Σαραμαντάς, Καραπέτσας, Σακελλαρίδης, Φορτούνης (ο Θοδωρής, ο αδερφός του Κώστα που παίζει στον Ολυμπιακό), Παπαδημητρίου, Δημητρακόπουλος, Αλυσανδράτος, Κωτσαλάς, Αλμπάνης, Κολιός, Σ. Χριστόπουλος, Γεωργόπουλος, Κυριακάκης και Πετρούσης κινούνται δικαστικά κατά του Θεοδόσιου Χριστόπουλου και του Γεώργιου Μπούγου, που εμφανίζεται στο ΦΕΚ ως γενικός διευθυντής ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αγωγές έχουν στους εναγόμενους και την ΕΕΑ, επειδή έδωσε μέρος των χρημάτων που αντιστοιχούσαν στις εγγυητικές των δύο ΠΑΕ. Να διευκρινιστεί δε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα και έπρεπε εντός 30 ημερών να καταθέσουν και τις αγωγές, που θα εκδικαστούν στις 24 Σεπτεμβρίου.

sentragoal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις