Φοράει τα κιτρινόμαυρα ο Χουλτ!

Θέμα χρόνου είναι να γίνει και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ο Νίκλας Χουλτ.

Με την «Ένωση» να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, το «ναι» που είπε και ο Σουηδός αμυντικός αργά το βράδυ της Τρίτης οριστικοποίησε ότι θα γίνει η τρίτη μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Κατόπιν επανειλημμένων προσεγγίσεων του μάνατζέρ του, η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Χουλτ (ο οποίος εμφανιζόταν το περασμένο διάστημα πολύ κοντά στη Νότιγχαμ).

Έχοντας δεσμευτεί λοιπόν ότι δεν θα «χτυπούσε» παίκτη του «τριφυλλιού» που θα έμενε ελεύθερος, ήρθε σε επαφή με την «πράσινη» ΠΑΕ και τα βρήκε μαζί της σε ένα ποσό που αγγίζει τις 250.000 ευρώ. Πέρα, δε, από τα χρήματα, έχει προτείνει και τον δανεισμό του Δημήτρη Μεληκιώτη.

Ο ίδιος ο Χουλτ από την πλευρά του, αν και υπήρχε πρόταση και από την Μπρόντμπι (πολύ καλύτερη μάλιστα για τον Παναθηναϊκό) ήθελε να μείνει στην Ελλάδα. Συμφώνησε λοιπόν κι εκείνος με την ΑΕΚ για συμβόλαιο 2,5 χρόνων, με αποδοχές 150.000 ευρώ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και 300.000 ευρώ ετησίως για τις δυο επόμενες.

Έτσι, μέσα στην ημέρα θα επιστρέψει από τη Σουηδία (που βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα) και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα επισημοποιήσει έπειτα τη μετακίνησή του στην «Ένωση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις