Ν. Τσεκούρας: Δεν υπάρχει παρατυπία με τον Κλεβί Κόλα

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico» αναφέρθηκε στην υπόθεση που έχει προκύψει για τον Ολυμπιακό με την ένσταση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος κατά του κύρους του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», για αντικανονική συμμετοχή του Κλεβί Κόλα. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη εξέφρασε την βεβαιότητά του, πως δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας για τον Ολυμπιακό, καθώς  ο 25χρονος μέσος από τον Φεβρουάριο του 2017 έχει καταθέσει την κάρτα του προπονητή στην ΕΠΟ. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ζήτησε επιβεβαίωση από την ΕΠΟ, πριν προβεί στην απόκτηση του Κλεβί Κόλα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τσεκούρα:

«Από την ενημέρωση που έχω από την ΕΠΟ, ο Κλεβί Κόλα έχει καταθέσει την κάρτα προπονητή (έχει δίπλωμα ΟΥΕΦΑ C), από τον Φεβρουάριο του 2017. Μάλιστα, εμείς για να είμαστε καλυμμένοι, αρχές Ιανουαρίου, ζητήσαμε επιβεβαίωση. Κλέβι Κόλα στο σχετικό έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως εγώ ο Κλεβί Κόλα θα ήθελα να παραμείνει η κάρτα τριετίας προπονητικής ΟΥΕΦΑ C στα γραφεία σας, διότι θα ήθελα να συνεχίσω να έχω την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18».

Υπάρχει άνθρωπος του Ολυμπιακού στην Αθήνα, όπου και θα πάρει το έγγραφο από την ΕΠΟ. Είμαστε σίγουροι, πως δεν υπάρχει κάτι το παράτυπο στην υπόθεση. Από τη στιγμή που καταθέτεις τη ταυτότητα του προπονητή,  δεν είσαι υποχρεωμένος κάθε μήνα να ενημερώνεις την ΕΠΟ. Εμείς, ωστόσο, για να είμαστε κατοχυρωμένοι ζητήσαμε επιβεβαίωση από την ΕΠΟ, πριν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Πιστεύω, πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις