Μπούις: «Σημαντικότερο το παιχνίδι της Κυριακής»

Ευκαιρία για να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής καθώς και τα νέα αποκτήματα, χαρακτήρισε το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ακρόπολη ο Φάντζιο Μπούις, στον οποίο η Νίκη επιβλήθηκε της Ακρόπολης με σκορ 3-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ενός εκ του προπονητικού διδύμου της Νίκης:

«Ήταν ένα παιχνίδι, περισσότερο προπόνηση για εμάς και για να δούμε κάποια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα τώρα τελευταία. Επίσης μας δόθηκε η ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν πάρει αρκετό μέχρι τώρα. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, κερδίσαμε 3-0. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο για το παιχνίδι αυτό καθώς για εμάς το σημαντικό είναι αυτό της Κυριακής (σ.σ. με Οπούντιο Μαρτίνου)».

Για τους νέους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, Κοντοέ και Κρστιτς αλλά και την επανεμφάνιση του Νίκου Παπαδήμα

«Πιστεύω πως θα βοηθήσουν άμεσα. Ο Νίκος Παπαδήμας χρειάζεται χρόνο, παίρνει στα πόδια του σιγά σιγά παιχνίδια. Ξεκίνησε δύο εβδομάδες πριν με τον Σαρακηνό, σήμερα πήρε πάλι λεπτά συμμετοχής. Θέλει ακόμη χρόνο, δεν 100% έτοιμος, όμως πιστεύω πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα προλάβει να βοηθήσει την ομάδα».

Για τον Κραγιόπουλο και αν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή

«Με τον Κραγιόπουλο τα έχει βρει σε όλα η διοίκηση και πιστεύω πως θα είναι παίκτης της Νίκης. Από ‘κει και πέρα δεν πιστεύω πως θα έχουμε άλλη προσθήκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις