Πασκουάλ: “Είμαστε έτοιμοι για μια δύσκολη βραδιά”

Το στίγμα του για το εκτός έδρας ματς (02/02, 21:00) του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ έδωσε ο Τσάβι Πασκουάλ. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Καταλανός τεχνικός χαρακτήρισε δύσκολη την αποστολή του «τριφυλλιού» και τόνισε ότι πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία της η ομάδα.
«Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν παίζεις εκεί. Είναι εξαιρετική ομάδα, παίζει πολύ καλά στην επιθεση, ενώ τώρα είναι καλοί και στην άμυνα, με καλή τακτική. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο, είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη βραδιά. Όταν βρούμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς πρέπει να την εκμεταλλευτούμε», ανέφερε αρχικά.
Σε ερώτηση που δέχθηκε για την ενέργεια που βγάζει η ομάδα του με τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο: «Πάντα έχουμε την φιλοσοφία ότι όσοι περισσότεροι παίκτες βοηθούν τόσο το καλύτερο. βοηθήσουν. Ελπίζω ότι θα το κάνουν και στο επόμενο παιχνίδι».
Ενώ για τις ανατροπές που κάνει η Μπάμπεργκ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά παίζουν καλά όλη τη σεζόν εντός έδρας. Μερικές φορές χάνουν τον δρόμο τους, όχι επειδή παίζουν άσχημα αλλά επειδή δεν είναι αποτελεσματικοί. Όμως παίζουν 40 λεπτά με τον ίδιο τρόπο, ψάχνοντας την έξτρα πάσα, το επιθετικό ριμπάουντ και τον αιφνιδιασμό. Έχουν αρχές στην επίθεση και είναι σημαντικό να ελέγξουμε το παιχνίδι, πρέπει πάντα να παίζουμε επί 40 λεπτά. Μερικές φορές ένα ματς είναι διαφορετικό αλλά το πιο σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο και αν το κάνουμε θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις