Κ. Δέρβος: Ήρωες οι παίκτες του Κενταύρου Ζαγοράς

Ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Κένταυρο Ζαγοράς ο Κώστας Δέρβος και προχώρησε στην παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Μετά από τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες μιας πολύ παραπάνω από τις αρχικές προσδοκίες μου εποικοδομητικής  συνεργασίας με την ομάδα μπάσκετ του Α. Ο. Κένταυρος Ζαγοράς ήρθε η στιγμή που η πορεία μου έκανε τον κύκλο της.

Με κοινή απόφαση δική μου και του Δ.Σ. του συλλόγου τερματίσαμε τη συνεργασία μας. Δυστυχώς οι πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μου φέτος δεν μου επέτρεψαν να έχω την ενέργεια που χρειαζόταν για την άρτια καθοδήγηση της ομάδας κι αυτό αποτυπώθηκε στην πορεία. Μιας πορείας που δεν αξίζει σε μια ομάδα, η οποία αποτελείται από τους αθλητές που ο μικρότερος χαρακτηρισμός που τους πρέπει είναι ΗΡΩΕΣ. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ στην καριέρα μου και ούτε πιστεύω πως θα γνωρίσω αθλητές να κάνουν 65 χιλιόμετρα διαδρομή στα βουνά, για να κάνουν προπόνηση. Το να τους ευχαριστήσω απλά είναι πολύ λίγο. Εξάλλου είναι και θα είναι για πάντα  φίλοι μου και στη φιλία απλά προσφέρεις χωρίς ανταλλάγματα, όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια αυτά τα παιδιά. Ο σύλλογος έχει να προσφέρει πολλά ακόμη πράγματα στο άθλημα στην περιοχή του Πηλίου και η ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου της περιοχής θα γεννήσει περισσότερες προοπτικές αλλά και υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα είμαι δίπλα τους ως οφείλω. Εις το επανιδείν, καλοί μου φίλοι. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι κάθε επιτυχία».

Κώστας Δέρβος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις