Πολλαπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Τοξότη!

Πολλαπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ομάδα του Τοξότη, που φαίνεται πως κράτησε το καλύτερο για το τέλος, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση επτά μεταγραφών!
Έτσι την “κυανέρυθρη” φανέλα θα φορούν πλέον οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, τους οποίους  η ομάδα του Τοξότη τους καλωσορίζει και τους εύχεται Υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες! Αναλυτικότερα…

Ο Θεόδωρος Καρασιώτος αγωνίζεται στην άμυνα και μεταγράφηκε από τον Άνθιμο Γαζή στον οποίο κατά την τρέχουσα σεζόν δεν είχε συμμετοχή .  
Ο Νικόλαος Κικής αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και μεταγράφηκε από τον Παγασητικό στον οποίο κατά την τρέχουσα σεζόν είχε 8 συμμετοχές σε αγώνες  πρωταθλήματος (5 ως βασικός) . Στις 8 αυτές συμμετοχές του αγωνίστηκε για 405 λεπτά , σημειώνοντας 1 νίκη, και 7 ήττες.
Ο Αβραάμ Μαρούφ είναι αμυντικό χαφ και  μεταγράφηκε από τον Παγασητικό στον οποίο κατά την τρέχουσα σεζόν είχε 6 συμμετοχές σε αγώνες  πρωταθλήματος και Κυπέλλου (3 ως βασικός) . Στις 6 αυτές συμμετοχές του αγωνίστηκε για 187 λεπτά , έχοντας 1 γκολ, 1 ασσίστ και  σημειώνοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
Ο Burda Dimitrig είναι αμυντικό χαφ και  μεταγράφηκε από την Αγία Άννα στην οποία κατά την τρέχουσα σεζόν είχε 4 συμμετοχές σε αγώνες  πρωταθλήματος (0 ως βασικός) . Στις 4 αυτές συμμετοχές του αγωνίστηκε για 72 λεπτά , σημειώνοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία.
Ο Δημήτρης Πελεκάνος είναι δεξί μπακ και  μεταγράφηκε από τον Εθνικό στον οποίο κατά την τρέχουσα σεζόν είχε 9 συμμετοχές σε αγώνες  πρωταθλήματος (9 ως βασικός) . Στις 9 αυτές συμμετοχές του αγωνίστηκε για 790 λεπτά , έχοντας 2 γκολ, 1 ασσίστ, 1 δοκάρι, 1 αυτογκόλ,  σημειώνοντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
Ο Γιώργος Σκλαπάνης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και  μεταγράφηκε από την Αγία Παρασκευή στήν οποία κατά την τρέχουσα σεζόν(φέτος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία) είχε 2 συμμετοχές σε αγώνες  πρωταθλήματος και Κυπέλλου (0 ως βασικός) . Στις 2 αυτές συμμετοχές του αγωνίστηκε για 79 λεπτά , σημειώνοντας 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Ο Δημήτρης Σπαθαριώτης είναι αριστερό χαφ και  μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό Αμπελιάς Φαρσάλων. Ήδη με την φανέλα του Τοξότη  κατά την τρέχουσα σεζόν έχει καταγράψει 6 συμμετοχές σε αγώνες  πρωταθλήματος (4 ως βασικός) . Στις 6 αυτές συμμετοχές του αγωνίστηκε για 330 λεπτά , σημειώνοντας 5 νίκες και 1 ήττα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις