Ενισχυμένη η Νίκη Βόλου στη μεταγραφική περίοδο (photos)

Επτά ποδοσφαιριστές απέκτησε η Νίκη Βόλου τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ τέσσερις αποτέλεσαν παρελθόν. Γιάκοβλεφ, Μωυσίδης, Γαρυφαλλόπουλος και Δημολιός προτίμησαν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους ενώ στα κυανόλευκα ντύθηκαν οι Τζάθας, Κοντοές, Κραγιόπουλος, Κρστιτς, Ντινιωτάκης, Γκάγκαλης και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς.

Με την σταδιακή επιστροφή του Αλέξανδρου Αναστασίου και του Νίκου Παπαδήμα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, η Νίκη βγαίνει ενισχυμένη από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποκτώντας βάθος στον πάγκο αλλά και παίκτες πρώτης γραμμής.

Δημήτρης Τζάθας

Ο Δημήτρης Τζάθας, αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 1996. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Κ17 της ΑΕΚ με την οποία και έκανε τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Τριγλία Ραφήνας και τον Αχαρναϊκό.

Γιάννης Ντινιωτάκης

Ο  Γιάννης Ντινιωτάκης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει ύψος 1,79 και είναι γεννημένος στις 14 Ιουνίου 1994. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης ενώ αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα του Αστέρα στην Superleague. Έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΟ Κέρκυρας, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, Ιωνικό , ΑΠΕΠ (Κύπρος), Τέλος Άγρας , ΑΟ Επισκοπής, Θεσπρωτός, Λέφσκι Κάρλοβο , ΑΟ Μυλοποτάμου.

Στέφανος Κρστιτς

Ο Στέφανος Κρστιτς,αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και είναι γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1998. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην U21 του Ολυμπιακού Λευκωσίας ενώ στην συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στην U21 της Ομόνοιας και στην Π.Α.Ε.Ε.Κ. . Έχει υπάρξει μέλος της U16 και U19 της Εθνικής Κύπρου.

Στέφανος Κραγιόπουλος

Ο Στέφανος Κραγιόπουλος,αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1,85 και είναι γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1990. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στον Βατανιακό, στον Πιερικό και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Παναγιώτης Κοντοές

Ο Παναγιώτης Κοντοές, έχει ύψος 1,91, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1996. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της ΑΕΚ ενώ στην συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στην Δόξα Βύρωνα, στον Παναιγιάλειο και στην Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε στο πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Αλέξανδρος Καρτσαμπάς

Ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, ο οποίος έχει τεθεί ήδη στην διάθεση των προπονητών για την επόμενη αναμέτρηση με τον Ρήγα Φερραίο,  έχει ύψος 1,87 και είναι γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1994. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην  ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου, στον Βατανιακό και στον Πιερικό.

Βαγγέλης Γκάγκαλης

Ο Βαγγέλης Γκάγκαλης, έχει ύψος 1,70, αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου 1998. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στις οποίες αγωνίστηκε για 3 χρόνια ενώ έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα των Αίαντα Σαλαμίνας και Κεραυνού Ελευθερών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις