Θέος: Τώρα και στη Σούπερ Λιγκ

Συμπληρώνοντας τις 100 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, κατάφερε να εξασφαλίσει και την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στα πλέι οφ και την διεκδίκηση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια. Ο λόγος για τον Γιώργο Θέο, εκ των κορυφαίων της πορείας των «ερυθρόλευκων» στην σεζόν, που μίλησε στο gazzetta.gr για…

…τους στόχους του, τον Ολυμπιακό Βόλου, την άνοδο και τον Λεβαδειακό στον οποίο ανήκει.
Πως νιώθεις που εδώ και λίγο καιρό είσαι… κατοστάρης;
Νιώθω χαρούμενος που συμπλήρωσα πάνω από 100 επαγγελματικές συμμέτοχες και εύχομαι να ξεπεράσω και τις 100 συμμέτοχες στην πρώτη κατηγορία… Θέλω πάντα να βάζω τον πήχη ψηλά και να παλεύω για το επόμενο βήμα.
Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος στόχος σου;
Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου, στόχος μου είναι μέσα από την δουλειά να καθιερωθώ στην πρώτη εθνική κατηγορία. Είτε με τον Λεβαδειακό, στον οποίο ανήκω, είτε με τον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδα με την οποία έχω δεθεί ιδιαίτερα… Όνειρό μου είναι να φτάσω όσο ποιο ψηλά μπορώ!
Τι πιστεύεις πως έφταιξε και δεν ξεκίνησε καλά ο Ολυμπιακός Βόλου και τι άλλαξε στην πορεία, που παρουσιάσατε μία εντυπωσιακή βελτίωση;
Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά γιατί ήταν… καινούρια, με νέα παιδιά τα οποία θέλαμε λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστούμε. Ήρθαν κάποια άσχημα αποτελέσματα, όμως μέσα από την σκληρή δουλειά και την αγωνιστική πειθαρχεία που δείξαμε με την έλευση του κ. Ελευθεροπουλου και τoυ κ. Βενετιδη, καταφέραμε να το ανατρέψουμε την κατάσταση και να πετύχουμε τον 1ο στόχο μας, που ήταν τα πλέι οφ.
Είσαι αισιόδοξος, πως μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να διεκδικήσει την άνοδο;
Όπως είδαμε και πέρσι, με την είσοδο στα πλέι οφ δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Ηρακλής και η ΑΕΚ έχουν μεγάλο προβάδισμα αλλά εμείς μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις από όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε.
Δεν είναι εύκολο, το ξέρουμε, αλλά πιστεύουμε πως δεν είναι ακατόρθωτο. Θα τα δώσουμε όλα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις