Επιστροφή στις νίκες για Θησέα

Επιστροφή στις νίκες για το Θησέα, που επικράτησε του Μαγνησιακού με 2-1 στο Βοηθητικό του ΕΑΚ. Ήταν μία αναμέτρηση, με πολύ άγχος από πλευράς γηπεδούχων που ήθελαν να επιστρέψουν πάση θυσία στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να ξαναβρούν την καλή ψυχολογία τους, που χάθηκε μετά την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμφάνιση από το Μαγνησιακό, που ήταν πολύ βελτιωμένος και δείχνει να ξεπερνά την “κοιλιά” των προηγούμενων αγωνιστικών.
Το ματς ήταν “ανοιχτό” σε όλη τη διάρκεια του, με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν να σκοράρουν, ως το τελευταίο λεπτό.
Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, με πέναλτι ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι πριν το ημίχρονο, για να έχουμε το 2-1 στις αρχές του β’ μέρους κι από κει και πέρα τον Θησέα να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων, το Μαγνησιακό να ψάχνει ακόμα ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι,  χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πολλές κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο 88’ έντονες διαμαρτυρίες για τους φιλοξενούμενους που ζήτησαν δεύτερο πέναλτι όταν ο Δανιλόπουλος αγκαλιασμένος με αντίπαλο του βρέθηκε στο έδαφος, κοντά στην γραμμή του άουτ της περιοχής του Θησέα. Δύο εκπληκτικές ευκαιρίες έχασε ο Αντζούρης στο 93’ και 94’ για να πετύχει το τρίτο γκολ της ομάδας του.
Από το 60ο λεπτό ο Βασίλης Πανόπουλος παρακολούθησε την αναμέτρηση μακριά από τον πάγκο της ομάδας του, λόγω διαμαρτυριών  προς το διαιτητή.
Σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, παρά το πάθος για νίκη που επέδειξαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν.
Το 1-0 διαμορφώθηκε στο 22’  όταν ο Ρουκάς έκανε σέντρα από  δεξιά, ο Γκουγκούδης δεν κατάφερε να πλασάρει και έδωσε μία περίεργη τροχιά στην μπάλα, επακολούθησε λάθος διώξιμο από πλευράς παικτών Μαγνησιακού, που έφερε την μπάλα στα πόδια του Ηλία Βλάχου,  οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το γκολ.
Η ισοφάριση για τους  φιλοξενούμενους ήρθε στο 31’ όταν ο Δανιλόπουλος έγινε αποδέκτης βαθιάς μπαλιάς πίσω από το κέντρο,  έκανε κούρσα μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή,  όπου ανατράπηκε καθαρά από τον Στούκα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέαλβε ο Κοντοβάς που έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μέσα από την γραμμή τέρματος του Θησέα, κάνοντας το 1-1
Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στα 51’ όταν  ο Σφάκας εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, έγινε κεφαλιά από τον Αραμπατζή που έστειλε την μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο αμαρκάριστος Μοράλες, πριν η μπάλα ακουμπήσει στο έδαφος, με γεμάτο σουτ την έστειλε στην κλειστή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Μιχαλοπούλου.
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες, Ιωάννου, Τανάγιας, Σφάκας, Αραμπατζής (89’ Ζάγκας), Βλάχος (85’ Μερμίγγης), Γκουγκούδης (67’ Αντζούρης), Ισά (76’ Δημουλάς)
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ:  Μιχαλόπουλος, Κρανιάς, Τσένα,  Κοντοβάς, Μαγιόγλου (58’ Γκέρτσος), Πανόπουλος, Χατζητρακόσιας (74’ Θεοδωρόπουλος), Οικονόμου, Δανιλόπουλος, Προβιάς, Μάιπας (69’ Μυλωνάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις