Η Ακρόπολη νίκησε Αγ. Παρασκευή… και κούραση

Χωρίς να δυσκολευτεί η Ακρόπολη επικράτησε 3-0 της Αγίας Παρασκευής, σε αναμέτρηση που έγινε στο Σέσκλο.  Η μεγάλη κόπωση για την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή, που έδωσε τρία παιχνίδια σε  επτά ημέρες, ήταν ο παράγοντας που θα μπορούσε να επηρεάσει την αναμέτρηση, καθώς η Ακρόπολη είχε πολύ δύσκολο αγώνα την προηγούμενη Κυριακή και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο κόντρα στο Σαρακηνό, μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τη Νίκη Βόλου για το θεσμό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, σε ένα αγώνα μεγάλης έντασης και σήμερα στην έδρα της υποδέχτηκε στην Αγ. Παρασκευή. Τελικά με ένα γκολ στο α’ μέρος και δυο στο β΄45λεπτο, οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τη νίκη.

Ως εξαιρετική χαρακτηρίστηκε από τους παράγοντες της Ακρόπολης η διαιτησία του κυρίου Βαρδάκη,  αντιθέτως  εντονότατα ήταν τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες από την πλευρά της Αγίας Παρασκευής,  για τις διαιτητικές αποφάσεις, αναφέροντας ότι δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι, ενώ έκαναν λόγο και για υπερβολικό καταλογισμό φάουλ εις βάρος τους.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε από νωρίς,  όταν στο 15ο λεπτό ο Χάνος έκανε κάθετη μπαλιά στον Κόκα, ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες φάσεις, με τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, το οποίο τελικά ήρθε στο 58ο λεπτό, όταν από παράλληλη πάσα του Παγώνη στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσουκάλης με πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 75’  μετά από απευθείας φάουλ του Μαυρίδη,  από πλάγια αριστερά, η μπάλα είχε  διαγώνια πορεία προς την αντίπαλη εστία κι αφού πέρασε από όλα τα σώματα χωρίς να βρει σε κανέναν, κατέληξε στην εστία της Αγίας Παρασκευής, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Παπαεμμανουηλίδης, Σιαμέτη, Πασιάς, Κ. Κολημήτρας, Χάνος (65’ Αξιώτης), Μαυρίδης, Μόσιος (70’ Βλιώρας), Τσούκαλης, Παγώνης (80’ Πούλιος), Κόκας (75’  Τσούτσας)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος (46’ Λιάτσικος), Χατζημητροφάνης, Τσίλογλου, Μαλακασιώτης (78’ Σιφνιώτης), Γιαννούλας (75’ Μεγαγιάννης), Αλαμάνης, Τρίμης (80’ Σαμαράς), Καραγιάννης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις