Κοντράρει τη Νίκη Λευκάδας στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Τη Νίκη Λευκάδας υποδέχεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου ο Ολυμπιακός, με στόχο την τέταρτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από δύο σερί νίκες, με Παναθλητικό στο Βόλο και Παναθηναϊκό στην Αθήνα, ωστόσο, το σημερινό παιχνίδι είναι σαφώς πιο δύσκολο. Κι αυτό, καθώς η Νίκη Λευκάδας είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας.

Η Ραφαέλα Σουλτάνη δεν είναι 100% έτοιμη μετά τον τραυματισμό της στη γάμπα, ωστόσο, θα συμπεριληφθεί στην 12αδα. Εκτός έμεινε η Νένα Παγκαλίδου, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει, καθώς και οι Ιωάννα Τότση και Σταματία Διαμαντοπούλου. Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Καπουρνιώτης, δεν θα μπορεί να κουτσάρει την ομάδα ούτε στο σημερινό παιχνίδι, λόγω τιμωρίας (η ποινή του λήγει σήμερα), με τον συνεργάτη του Μάριο Μπορίνο να καθοδηγεί την ομάδα από τον πάγκο.

Η τεχνική ηγεσία θα έχει σήμερα στη διάθεσή της, της εξής παίκτριες: Εύη Κυριατζίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Άννα Ταντουρόφσκα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Ιωάννα Αρτεμισίου, Σίσυ Άντριους, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Κέις Ουίλιαμς, Ευγενία Κωτούλα, Ευτυχία Δεληγιάννη.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Gold θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις