Με Σπάρτη ο Άρης για τη Football League (το πρόγραμμα)

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πέφτουν τα… φώτα της 15ης αγωνιστικής της Football League την Κυριακή (4/2). Αναλυτικά σήμερα θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια για την δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία:

Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Με καλή ψυχολογία οι Λαρισαίοι, μετά το «διπλό» της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιγιάλειο. Με νέο τρίποντο θα απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας στο -4 τον Απόλλωνα Πόντου.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Σουλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Απόλλων Πόντου, μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Η ένταση με τη Δόξα Δράμας, που θέλει να πάρει στα χαρτιά το μεταξύ τους ματς, μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του συλλόγου τις τελευταίες μέρες.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Θα απουσιάσουν οι Τσεμπερίδης και Καλογέρης.

ΓΣ Εργοτέλης 88 – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Εργοτέλης, που έχει συγκεντρώσει τους 10 από τους 13 βαθμούς του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Πρακτικά πλήρης η αποστολή για τον Τάκη Γκώνια.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Για τέταρτο σερί ματς θέλει να παραμείνει αήττητη η ΑΣΑ, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ταξίδεψε στην Κρήτη με ανεβασμένη ψυχολογία. Μακριά από το γήπεδό της, ωστόσο, έχει πάρει μόλις δύο από τους 21 βαθμούς της.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τιμωρημένοι οι καρρίκι και Κονέ.

Παναχαϊκή – Πανσερραϊκός
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Για δέκατο παιχνίδι θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητη η Παναχαϊκή, που μετρά επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, μετά το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στη Σπάρτη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρλις τους τραυματίες Μπιτσάκο και Φουρλάνο οι «κοκκινόμαυροι».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Με νέο τεχνικό τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, μετά το «διαζύγιο» με τον Περικλή Αμανατίδη, ο Πανσερραϊκός, θα επιχειρήσει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα. Χωρίς νίκη οι Σερραίοι στα επτά τελευταία, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Απόντους οι τραυματίες Βοσκόπουλος και Στέβιτς, ο τιμωρημένος Γκούρτσας, ενώ εκτός έμειναν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Άντμαν και Ρούντοβιτς

Άρης – ΑΕ Σπάρτης
ΑΡΗΣ: Χωρίς συγκάτοικο στην κορυφή θέλει να παραμείνει ο Άρης, που προέρχεται από την ισοπαλία με την ΠΑΕ Καραϊσκάκης. Το «μηδέν» στην άμυνα έχουν κρατήσει οι «κιτρινόμαυροι» στα επτά τελευταία τους παιχνίδια.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρίς αξιοσημείωτα αωνιστικά προβλήματα οι γηπεδούχοι.

ΣΠΑΡΤΗ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Σπάρτη, που προέρχεται από σερί θετικά αποτελέσματα, βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς σκορ κόντρα στην Παναχαϊκή.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμεινε ο τραυματίας Αργύρης Μπαρέττας.

Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις