Επικίνδυνη έξοδος στο Προάστιο για Ολυμπιακό Β. (pregame)

Η νίκη στο Βελεστίνο επί του Ρήγα Φεραίου βελτίωσε τη βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος έφτασε τους 24 βαθμούς  και πλέον η ομάδα πηγαίνει με μεγαλύτερη ψυχολογία στο Προάστιο Καρδίτσας, για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων.

Ο Α.Ο. Σελλάνων είναι μια σκληροτράχηλη και πειθαρχημένη ομάδα, η οποία μπορεί να αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2018, ωστόσο, δεν παύει να είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα στο Προάστιο.

Οι γηπεδούχοι, που σκοράρουν δύσκολα στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ σε πέντε ματς, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Αρχοντή, ο οποίος στο περασμένο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, στο Προάστιο θα βρεθούν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, καθώς και οι οργανωμένοι οπαδοί των Austrian Boys, οι οποίοι διοργανώνουν εκδρομή.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο (3/2), με τον Λάκη Μπακάλη να έχει στη διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές (λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα «κοπούν» τρεις από την 18αδα).

Η τιμωρία του Δήμου Κόκα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, αναγκάζει τον Λάκη Μπακάλη να επιλέξει τον παίκτη που θα αγωνιστεί στη θέση του αριστερού μπακ. Αν κρίνουμε από την τελευταία προπόνηση, ως αριστερός οπισθοφύλακας θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Γελαδάρης (θα αλλάξει πλευρά), με τον Σάκη Σάββα να παίζει ως δεξιός μπακ. Ο έμπειρος αμυντικός είχε παίξει, ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ρήγα και σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Δημήτρης Τόσκας και Χρήστος Νόνης. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Νίκος Λούγκος (ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο Βελεστίνο), καθώς και ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο Κλεβί Κόλα έμεινε εκτός αποστολής, καθώς εκκρεμεί η ένσταση του Ρήγα και στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του 25χρονου μέσου, αν πρώτα δεν βγει η απόφαση από την ΕΠΟ.

Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Αντώνης Καμπλιώνης (αριστερά) και Πέτρος Διβανές (δεξιά), με τον Γιώργο Θέο να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Λεωνίδα Χρήστου. Ο 25χρονος επιθετικός στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, δείχνει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο Λάκης Μπακάλης προσανατολίζεται να του δώσει φανέλα βασικού.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Αγγελής, Ευθυμιάδης,  Καλφούντζος, Κούτσικος, Κωνσταντίνου,  Μέμμος, Μπέικος, Παπαϊωάννου, Πατσής, Σέττος.

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιάννης Γκαραγκάνης από την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί θα είναι οι Γιώργος Σαλτσίδης επίσης από την Πιερία και Θωμάς Καλορογιάννης από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αντώνης Ζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Γκαραγκάνης είναι διαιτητής Γ’ Εθνικής από την περίοδο 2012-13 και «σφυρίζει» για πρώτη φορά παιχνίδι του Ολυμπιακού. Φέτος έχει διευθύνει έξι ματς, μεταξύ αυτών και την αναμέτρηση Ρήγας-Νίκη 0-1 στο Βελεστίνο. Συνολικά έχει «σφυρίξει» 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις