Στη Φθιώτιδα θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, αφού την ερχόμενη Κυριακή (19/4) επαναρχίζει το Πρωτάθλημα και θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Όλοι οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα (16.30). Η ομάδα του Βελεστίνου…

…για τις ανάγκες του Πρωταθλήματος θα ταξιδέψει στη Φθιώτιδα, όπου θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα την ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου.
Ο Οπούντιος Μαρτίνου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς, δηλαδή δύο θέσεις πάνω από τον Ρήγα Φεραίο, έχοντας και ένα βαθμό περισσότερο. Η ομάδα της Φθιώτιδας τις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετώπισε τις δύο από τις τρεις κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος. Την 24η αγωνιστική σε εντός έδρας αγώνα ηττήθηκε από τα Τρίκαλα με σκορ 1-2, ενώ την επόμενη αγωνιστική σε εκτός έδρας παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Η τελευταία νίκη που πέτυχε η ομάδα του Οπούντιου ήταν στις 23 Μαρτίου (23η αγωνιστική) όπου είχε κερδίσει την Αναγέννηση Άρτας εντός έδρας με σκορ 2-0. Σχεδόν ένα μήνα μετά θέλει να επιστρέψει ξανά στις νίκες, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο της, αφού θα αγωνιστεί στο γήπεδό της. Όμως, ο Ρήγας Φεραίος παραμένει αήττητος εδώ και 10 αγωνιστικές.
Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες του ομίλου και είναι αρκετά δύσκολο για οποιoδήποτε αντίπαλό της να την «ξεκλειδώσει». Εκτός από αυτό, ο Ρήγας Φεραίος, αν κερδίσει τον Οπούντιο και ο Θεσπρωτός χάσει βαθμούς από τον Πύρασο, θα ανέβει στην 4η θέση. Μπορεί στο Βελεστίνο να κρατάνε χαμηλούς τόνους, αλλά είναι προφανές ότι η ομάδα του Ρήγα θα παλέψει για τη νίκη και αυτή τη φορά υπάρχει και το παραπάνω κίνητρο.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις