Ευκαιρία για ΝΙΚΗ (pregame)

Ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, αποτελεί για τη Νίκη Βόλου ο σημερινός (04/02, 15:00) αγώνας με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Πανθεσσαλικό. Η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, οκτώ αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος.

Γεμάτο το “οπλοστάσιο” για Ξηροφώτο – Μπούις

Οι Ξηροφώτος – Μπούις δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Γιάννη Βέργο, όμως το τεχνικό δίδυμο της Νίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει το υπόλοιπο «οπλοστάσιο» στη διάθεσή του. Επιστρέφει ο Γενιτσαρίδης που αναμένεται να καλύψει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, καθώς εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, ενώ η απόκτηση του Στέφανου Κραγιόπουλου δίνει λύση στο κενό που είχε αφήσει η αποχώρηση του Σεραφείμ Μωυσίδη στο κέντρο της άμυνας. Τη θέση του αριστερού μπακ διεκδικούν δύο ποδοσφαιριστές που από αγώνα σε αγώνα ανεβάζουν στροφές και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των προπονητών τους. Πρόκειται για τους Λάιο και Ζιώγα που στους προηγούμενους αγώνες έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους και διεκδικούν με αξιώσεις φανέλα βασικού. Στον άξονα το δίδυμο Μέτσε – Ντόλγκι δύσκολα θα σπάσει ενώ στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης αναμένεται να δούμε τον Γιάννη Ντινιωτάκη που δεν χρειάστηκε ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. Στη δεξιά πτέρυγα τη θέση διεκδικούν Μπάιριτς, Τζάθας αλλά και ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ενώ επιστρέφει ο Τζιώρας στην επίθεση μπροστά από τον Γιώργο Ιορδανίδη. Τα γκολπόστ αναμένεται να υπερασπιστεί ο Θεολόγης.

Μία ήττα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες ο Οπούντιος

Το έργο της Νίκης μπορεί να μοιάζει εύκολο απέναντι στον 11ο της βαθμολογίας Οπούντιο Μαρτίνου, όμως εύκολο μπορούν να τον κάνουν οι παίκτες της με την απόδοσή τους. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να «δείχνουν» καταδικασμένοι όμως παλεύουν όλα τους τα παιχνίδια και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως στο 2018 μετρούν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. Ο Μάκης Ζαχαρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τομόρι Σάμπρι που συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει. Το σχήμα που αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι ήταν το εξής: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος Β., Σιδέρης, Νικολόπουλος Θ., Μητσόπουλος (82′ Γκογκομήτρος), Τομόρι, Νούλας, Παπανικολάου, Πρέντι, Ευθυμίου (69′ Μουστάκας)

Διαιτητές

Την εν λόγω αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Μανούρας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Νίκο Τζάνη και Κώστα Σταφυλά, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπάρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Μανούρας είναι έμπειρος διαιτητής, καθώς «σφυρίζει» στα εθνικά πρωταθλήματα από το 2007. Από την περίοδο 2013-14 είναι διαιτητής Β’ Εθνικής. Αυτό είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι που διευθύνει φέτος, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν έχει «σφυρίξει» τη Νίκη σε κάποιο ματς στο παρελθόν.

Τα εισιτήρια

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 4/2/2018, στις 15:00, με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

– Γυναικών: 5€

– Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο:

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από την Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 4/02/2018.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις