Πρώτος τελικός σήμερα ανάμεσα σε ΑΕ Διμηνίου και ΓΣ Αλμυρού

Ο πρώτος τελικός της Α’ ΕΠΣΘ διεξάγεται σήμερα στο Διμήνι. Στις 16.30 η ΑΕ Διμηνίου υποδέχεται τον ΓΣ Αλμυρού, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μέσω αγώνων μπαράζ την…

…άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Να σημειώσουμε πως θα υπάρξει και ρεβάνς η οποία θα διεξαχθεί στο στάδιο του Αλμυρού
Οι δύο ομάδες έφτασαν ως τους διπλούς τελικούς τερματίζοντας στην 1η θέση των ομίλων τους. Η Α.Ε. Διμηνίου συγκέντρωσε 59 βαθμούς στον πρώτο όμιλο και ο Αλμυρός 57 στον δεύτερο όμιλο.
Οι δύο σημερινοί μονομάχοι κοντραρίστηκαν φέτος και στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ και συγκεκριμένα στην ημιτελική φάση. Ο αγώνας έγινε στο Διμήνι και η ΑΕ Διμηνίου είχε πάρει τη νίκη-πρόκριση με 2-0.
Στην ΑΕ Διμηνίου οι Φαρασόπουλος και Τσεκούρας προέρχονται από τραυματισμούς που δεν έχουν ξεπεράσει 100%. Θα είναι στην αποστολή, αλλά το αν θα χρησιμοποιηθούν στο αρχικό σχήμα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του κ. Παπαστεργίου είναι οι: Κοντογιάννης, Θ. Ανατολής, Βλαχόπουλος, Ζάγκας, Αναστασίου, Αποστολίδης, Μοράλες, Βητόπουλος, Φαρασόπουλος, Τανάγιας, Αξιώτης, Κ. Ανατολής, Σαμαράς, Τσουκάλης, Τσεκούρας, Μαυρίδης, Σατελιάν, Χρυσανθόπουλος, Μόσιος.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον ΓΣΑ και έτσι όλοι οι παίκτες υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Αυτοί είναι οι: Πλακαρός, Κυριάκος, Φαράντος, Π. Βούλγαρης, Χειλάς, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Γρούνας, Κρανάς, Τσόγκας, Αραπίτσας, Κουρτέλης, Μαλισσόβας, Ράπτης, Ν. Βούλγαρης, Αναστασίου, Αντζούρης, Μαντζανάς, Βασίλης, Πλαβός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις