«Καθάρισε» ο Τλούπας για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων όντας άψογος τακτικά στην αμυντική λειτουργία καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με «χρυσό σκόρερ» τον Χρήστο Τλούπα, κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου με σκορ 1-0.


Έτσι οι Μυρμιδόνες έφτασαν τους 13 βαθμούς έπειτα από 18 αναμετρήσεις και βρίσκονται στην 12η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας δίχως όμως να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Χάμου.

Η πρώτη ουσιαστική τελική του αγώνα ανήκε στον Αχιλλέα, όταν στο 33′ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι «καιγόταν» για την νίκη, αύξησαν την πίεσή τους και «φόρτωσαν» την επιθετική γραμμή τους, ψάχνοντας το γκολ, κυρίως με σέντρες από τα πλάγια.

Οι παίκτες του κ. Παραφέστα όντας άψογα στημένοι στο δικό τους μισό δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν ιδιαίτερα και μπορεί στο 65′ ο Βούλγαρης να μην πρόλαβε να βάλει καλά την προβολή έπειτα από την πάσα του Αραπίτσα, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Νεμπεγλέρας τροφοδότησε γρήγορα τον Καραμπούζη στα δεξιά, αυτός έκανε όμορφη κάθετη πάσα στην καρδιά της περιοχής και ο Τλούπας με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αμβρυσσέα και πέτυχε το πολυπόθητο τέρμα.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν πολύ ψηλά και πίεσαν ώστε να πετύχουν την ισοφάριση όμως στο 85′ ο Χάμος έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Χίσι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα, μπλόκαρε σταθερά την επικίνδυνη σέντρα – σουτ του Κυπραίου κρατώντας έτσι το τρίποντο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Μίχος (68′ Κατσανάκης), Βούλγαρης (76′ Καραγκούνης), Καραμπούζης, Αραπίτσας (80′ Κομισόπουλος Αλ.).

Αμβρυσσέας Διστόμου (Μίκι Τσίρκοβιτς): Ντέντσεβ, Μεταλλινός, Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης (50′ Πουλάκος), Τέλλος, Βαγγέλι, Ντος Σάντος (60′ Βαφειάδης), Χίσι, Κωστούλας, Σούκιας (Κυπραίος), Μανιδάκης (71′ Μπότσης).

ifarsala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις