Ζαχαρόπουλος: «Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ»

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση της Νίκης Βόλου ο Μάκης Ζαχαρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Ο προπονητής του Οπούντιου Μαρτίνου συμπλήρωσε πως το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις ενώ τόνισε πως η ομάδα του ήταν αποδεκατισμένη καθώς είχε μόλις δύο διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Ζαχαρόπουλου:

«Θέλω να συγχαρώ τη Νίκη Βόλου για την δίκαιη νίκη της, ένα ιστορικό σωματείο με μία τεράστια ιστορία που κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία. Της εύχομαι ότι καλύτερο για τη συνέχεια και για το μέλλον γενικότερα.

Εμείς δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. Η Νίκη ήταν πολύ καλύτερη από εμάς, είχε σωρεία ευκαιριών και ήταν η μόνη ομάδα που μας πίεσε τόσο πολύ. Βέβαια, υπάρχουν ελαφρυντικά για τους παίκτες μου, τους οποίους συγχαίρω για την προσπάθειά τους. Ήρθαμε αποδεκατισμένοι, με 13 παίκτες. Στο 2ο ημίχρονο έπαιξε ο βασικός μας επιθετικός, ο Τσόφλιος, που προέρχεται από τραυματισμό και ξαναένιωσε ενόχληση, ο αρχηγός μας ο Νικολόπουλος για ένα 20λεπτο έπαιζε χωλαίνοντας κι όπως είδατε, είχα να κάνω δύο αλλαγές και πολλές αλχημείες για να σταθεί η ομάδα απέναντι στη Νίκη Βόλου που ξέραμε πως θα μας πίεζε, γιατί είχε ψυχολογική πίεση μετά την ισοπαλία με τη Θήβα και ήθελε πάσει θυσία τη νίκη.

Ήταν μία δίκαιη νίκη της Νίκης και το 1-0 νομίζω ότι είναι φτωχό σκορ και θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει με “καθαρό” σκορ. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Νίκη και να πετύχει τους στόχους της, τόσο τη φετινή περίοδο όσο και την επόμενη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις