Απίστευτες καταγγελίες του προέδρου του Φωστήρα για ξύλο και όπλα στον Μυλοπόταμο!

Σκηνές απείρου κάλλους περιέγραψε στο sportfm.gr ο πρόεδρος του Φωστήρα, Διονύσης Πανταζής, μετά την αναμέτρηση με την ΑΕ Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο.

Ο κ. Πανταζής κατήγγειλε πως ο ομόλογός του της κρητικής ομάδας, Μανώλης Κουγιουμουτζής, κυκλοφορούσε με όπλο(!) καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στο ημίχρονο, και με το παιχνίδι στο 0-0, τόνισε πως μπήκε στα αποδυτήρια και απείλησε τους παίκτες των φιλοξενούμενων, λέγοντάς τους «και με ισοπαλία, δεν φεύγετε ζωντανοί από εδώ»!

Στο φινάλε του ματς, δε, και μετά την ισοφάριση του Φωστήρα, στο 90′, ο κ. Πανταζής τόνισε πως με δική του προτροπή έγινε «ντου» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, με τον πρόεδρο του Μυλοποτάμου, μάλιστα, να χτυπάει τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ταύρου!

Συμπλήρωσε, τέλος, πως, πριν την έναρξη του ματς, περίπου 200 άτομα περικύκλωσαν το πούλμαν της αποστολής και δεν την άφηναν να μπει στο γήπεδο!

Αναλυτικά, ο Διονύσης Πανταζής είπε στο sportfm.gr:

«Μας έστειλαν σαν πρόβατα σε σφαγή!

Πριν το παιχνίδι, είχαν φράξει τον δρόμο 200 άτομα, μας περικύκλωσαν και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Είχαμε ζητήσει έκτακτα μέτρα και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα! Και το ξέρει αυτό ο υπεύθυνος, και φοβάται, και παρακαλάει, και ζητάει συγγνώμη τώρα. Αλλά εμείς θα κάνουμε αναφορά αύριο. Έχω βίντεο, φωτογραφίες, τα πάντα. Σπάσανε το παρμπρίζ. Ενημέρωσα την ΕΠΟ, για να μη γίνει το παιχνίδι, αλλά μου είπαν ότι θα τιμωρηθούμε.

Τους ”κατέβασα”, λοιπόν, να παίξουμε με τους… ζουλού!

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΑΕ Μυλοποτάμου χτύπησε τέσσερις παίκτες δικούς μου, στο κέντρο του γηπέδου! Και παρακαλάει τώρα να μην του κάνουμε μήνυση. Με προτροπή δική του μπήκε ο κόσμος στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος. Κυκλοφορούσε, μάλιστα, με όπλο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες μου ”και με ισοπαλία δεν φεύγετε ζωντανοί από εδώ»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις