Επιστροφή στις νίκες για τον Γ.Σ. Αλμυρού, 1-0 τον Αστέρα Ιτέας

Ο Γ.Σ. Αλμυρού επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Ιτέας, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικός, θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο του Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος».

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 28’ με κεφαλιά του Σαββίδη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 62’, όπου ο διαιτητής, κ. Μαυρίδης, δεν είδε την καθαρή ανατροπή του Φλίγκου από τον τερματοφύλακα Λαμπρόπουλο. Επίσης, οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Ζανιάς του Αστέρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 81’, ενώ ο Κοντοβάς από την πλευρά των «κυανόλευκων» αποβλήθηκε στο 83’ με τον ίδιο τρόπο.

Σκόρερ: 28’ Σαββίδης.
Κόκκινες
: 81’ Ζανιάς, 83’ Κοντοβάς.
Διαιτητής
: Μαυρίδης (Πέλλας).
Βοηθοί: Δεμερτζής, Μίλτσης (Πέλλας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ
: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Αλεξανδρής (83’ Θωμαΐδης), Χολέβας, Σαββίδης, Κιπτίου (87’ Κόκκας), Στουρνάρας, Φλίγκος, Μιχάλης (46’ Σκοπελίτης), Κοντοβάς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Αντωνόπουλος, Γρίβας, Ζανιάς, Πανάκης, Κοντογιώργος (74’ Βάσος), Τοπούζι (64’ Σεΐτι), Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Μαλισόβας, Γεωργουσόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις