Παπαστεργίου: «Το καθαρό σκορ πάντα μετράει»

Στο καλό τέταρτο της επανάληψης που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να σκοράρει και να πάρει ένα καθαρό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού του Σαββάτου (18/4), στάθηκε ο προπονητής της ΑΕ Διμηνίου, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Γ.Σ.Α. Ο Κώστας Παπαστεργίου εμφανίστηκε σίγουρος πως η ΑΕΔ θα παρουσιαστεί καλύτερη στον 2ο τελικό, με την επιστροφή βασικών ποδοσφαιριστών του και παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που βρίσκονται πανάξια στους τελικούς και πιστεύω πως το καθαρό σκορ πάντα μετράει για τον επαναληπτικό. Ο Αλμυρός έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από εμάς, απλά εμείς πιάσαμε ένα πολύ καλό τέταρτο στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να ανοίξουμε το σκορ. Όσον αφορά τον επαναληπτικό, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ελπίζω όμως να κερδίσει ο καλύτερος. Επίσης θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον πολύ κόσμο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου που έσπευσε να παρακολουθήσει το σημερινό ματς, όπως επίσης και σε εσάς τους δημοσιογράφους που όλη την χρονιά, έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Σε ερώτηση αν φοβήθηκε για την έκβαση του τελικού αποτελέσματος.

«Σίγουρα, ο Αλμυρός έχασε την σπουδαία τριπλή ευκαιρία, που κρατήθηκε ουσιαστικά το μηδέν από τους Κοντογιάννη και Ζάγκα (με το κεφάλι) και σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια, αν οι καλοί ποδοσφαιριστές δεν βρεθούν στην μέρα τους θα έχεις πρόβλημα. Από την στιγμή κιόλας που κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν απόντες, όπως ο Φαρασόπουλος και ο Τσεκούρας, απουσίες που ήταν πλήγμα για εμάς. Με την επιστροφή τους στον επαναληπτικό θα παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις