Προβληματίζει στον Ολυμπιακό Β. η αγωνιστική απραξία

Η αγωνιστική απραξία προβληματίζει τις ομάδες της Football League που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ, μεταξύ αυτών και τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον τα μίνι πρωταθλήματα θα αρχίσουν στις 26 Απριλίου, θα επιστρέψουν στη δράση 20 μέρες μετά το τελευταίο…

…επίσημο παιχνίδι.
Το διάστημα αυτό και μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένοι να προπονούνται καθημερινά, κάνοντας μίνι προετοιμασία, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στο ξεκίνημα των πλέι οφ. Προκειμένου, μάλιστα, να μη βγουν τελείως από το ρυθμό τους, την προσεχή Κυριακή θα δώσουν, ως γνωστόν, φιλικό παιχνίδι με τον Τύρναβο στο ΕΑΚ Βόλου. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17.00.
Με δεδομένο ότι τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Football League θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου, συνεπάγεται πως μέσα σε διάστημα 45 ημερών θα πρέπει να έχουν διεξαχθεί οι δέκα αγωνιστικές των μίνι πρωταθλημάτων. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν δύο εμβόλιμες αγωνιστικές, για τις οποίες θα αποφασίσει η Ένωση Β’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις