“Βόμβα” με Πέιν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρήκε σέντερ (και μάλιστα από το πάνω ράφι) για να καλύψει το κενό που είχε παρατηρηθεί στη ρακέτα του. Το όνομα αυτού: Έιντριαν Πέιν! Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον 27χρονο σέντερ να αναμένεται στη χώρα μας είτε την Τρίτη (6/2) είτε την Τετάρτη (7/2). Είναι πιθανό δηλαδή να δει από κοντά τον αγώνα με την Μπασκόνια (8/2, 21:15) στο ΟΑΚΑ και αμέσως μετά να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα. Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι.

Το όνομά του μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό, αλλά στις ΗΠΑ έχει τη φήμη του σκληρού και δυναμικού ψηλού. Ο 27χρονος σέντερ (σ.σ.: έχει γενέθλια στις 19 Φεβρουαρίου) έχει ύψος 2μ08 αποφοίτησε από το Michigan State το 2014, έχοντας κάνει εξαιρετική κολεγιακή καριέρα υπό τις οδηγίες του Tom Izzo.

Στους “Spartans” αποτέλεσε τον ψηλό – κολόνα για όλα τα χρόνια της παρουσίας του εκεί, ενώ το 2014 επελέγη στο Νο15 του Draft από τους Atlanta Hawks. Παρά τις εντυπωσιακές συστάσεις που τον ακολουθούσαν, δεν κατάφερε να “στεριώσει” στο ΝΒΑ και να παρουσιάσει σταθερότητα, με αποτέλεσμα σε μια τετραετία να βρίσκεται μεταξύ αυτού και της G-League.

Στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη έχει αγωνιστεί σε 107 αγώνες σε αυτό το διάστημα, μετρώντας 4 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά 13.1 λεπτά συμμετοχής.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε Atlanta, Minnesota και Orlando από το οποίο αποδεσμεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου μιας και το όνομά του είναι στο κατηγορητήριο (μαζί με άλλων φοιτητών από την εποχή που ήταν στο Michigan State) για τον βιασμό φοιτήτριας πριν από μερικά χρόνια.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις