“Να δείξουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου”

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προχώρησε την παρακάτω ανακοίνωση, θέλοντας να ευχαριστήσει και δημόσια τους φιλάθλους μας που παρευρέθηκαν την Κυριακή στο Προάστιο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα:

«Με σύμμαχο τον υπέροχο κόσμο μας, που βρέθηκε στο Προάστιο Καρδίτσας, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο» και να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι κόποι και οι προσπάθειες τόσο της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, όσο και των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού team καρποφορούν και είναι σίγουρο πως και η συνέχεια θα είναι το ίδιο αισιόδοξη και θετική.

Αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει έναν ακόμη αγώνα, αυτή τη φορά με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκειμένου να δείξουμε πανταχόθεν  τη δυναμική του Συλλόγου αλλά και πως ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, όσα εμπόδια κι αν μας βάζουν!

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην πόλη κι αυτό θα δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως τόσα χρόνια έχει πράξει.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις