Το απίθανο πέναλτι που δόθηκε στο Εργοτέλης – Αναγέννηση Καρδίτσας

Την Κυριακή (4/2) ο Εργοτέλης υποδεχόταν στο Παγκρήτιο την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 15η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Κάιπερς μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα είδε τον Γκέκα να αποκρούει το πέναλτι του Βέλγου.

Το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κακριδής, ωστόσο, προκάλεσε εύλογα πολλές αντιδράσεις στις τάξεις των Θεσσαλών. Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Μάριος Καραγιάννης, έκανε χέρι, αλλά έξω από την περιοχή, όμως ο Πειραιώτης ρέφερι και ο επόπτης Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας) είχαν αντίθετη άποψη.

Μάλιστα ο τεχνικός της ΑΣΑ, Γιώργος Βαζάκας, με ανάρτησή του που συνοδευόταν από επίμαχη φωτογραφία έγραψε στο facebook: «Ο διαιτητής κύριος Κακριδής που στο τέλος την πήρε πάνω του τη φάση και ο επόπτης από την Καλαμάτα που έδωσε το πέναλτι από την απέναντι πλευρά τι έχουν να πουν γι’ αυτό το ανθρώπινο λάθος που καταδίκασε την Αναγέννηση Καρδίτσας και την οδήγησαν σε ήττα από αυτό το πέναλτι; Αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν».

Δείτε τη φάση στο 5.51:

sport24.gr