Eπιστροφή Παναγόπουλου στον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Παναγόπουλος ψάχνει εδώ και μέρες νέα στελέχη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας ασφαλώς το πράσινο φως του Γιάννη Αλαφούζου και από σήμερα επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο της παναθηναϊκής επικαιρότητας. Χωρίς να έχει ούτε θέση στο ΔΣ, ούτε πόστο στην ΠΑΕ. Απλώς, ως “εξωθεσμικός” άνθρωπος εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου. Μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου συναντήθηκε με τον δικηγόρο του Στάθη Ταυλαρίδη, Πάρη Ατλαμάζογλου, στη διαπραγμάτευση των δύο πλευρών πριν από την εκδίκαση της προσφυγής του Έλληνα αμυντικού.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο Παναγόπουλος θα παίξει και πάλι τον ρόλο του εντεταλμένου από τον Αλαφούζο “κασκαντέρ”, αναλαμβάνοντας όλη τη “βρώμικη δουλειά” στις υποθέσεις των συζητήσεων με τους δικηγόρους, τους μάνατζερς, τους πρώην παίκτες, τους πρώην προπονητές και προμηθευτές, ή αν θα βοηθήσει μόνο προσωρινά τη “νέα τάξη πραγμάτων” που δημιουργείται διοικητικά στον Παναθηναϊκό μετά το “διαζύγιο” με τον γενικό διευθυντή και “κεντρικό υπολογιστή” της εταιρείας, Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Τη “βρώμικη δουλειά” την έχει ξανακάνει στο παρελθόν ο Χρήστος Παναγόπουλος. Το 2013, όταν ο Παναθηναϊκός ήθελε να μειώσει δραστικά το μπάτζετ του και είχε αναλάβει το σπάσιμο των συμβολαίων παικτών όπως ο Κώστας Κατσουράνης και ο Λουκάς Βύντρα. Τότε, όμως, υπήρχε μπόλικο χρήμα για αποζημιώσεις. Τώρα;

Τώρα, σε κάθε περίπτωση ο Γιάννης Αλαφούζος βάζει μια ωρολογιακή βόμβα εντός της ΠΑΕ, σε ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη στιγμή. Από ανάγκη διότι αυτές τις μέρες – στο μεταβατικό μετά τον Τουμαζάτο στάδιο – δεν μπορεί να βρει άλλον “καταλληλότερο” κατά την άποψή του; Από επιλογή, διότι θεωρεί ότι μόνο ο Παναγόπουλος μπορεί να τα καταφέρει; Μόνο ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ το γνωρίζει.

 

Ο μεγάλος κίνδυνος «εμφυλίου»
Πάντως, ο πρώην συνεργάτης του στον ΣΚΑΪ και στον Παναθηναϊκό και νυν στέλεχος της DIGEA…

– Είναι “κόκκινο πανί” για μεγάλη μερίδα οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι θεωρούν ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην “ανακωχή” με την πλευρά του Ολυμπιακού, μέσω συναντήσεων και πολλών συζητήσεων με τον Γιάννη Βρέτζο.

– Δεν έχει καθόλου καλή σχέση ούτε με τον υπηρεσιακό (για πόσο ακόμα;) τεχνικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ούτε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τον είχε “φωτογραφίσει” σε κάποιες από τις πρόσφατες δηλώσεις του στη Nova, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

– Έμαθε πριν από λίγες μέρες για τα φέιγ βολάν και τα συνθήματα που γράφτηκαν από αγνώστους έξω από τα γραφεία της DIGEA, το όνομά του ακούγεται συχνά σε υβριστικά συνθήματα στη Λεωφόρο, ουσιαστικά είναι ο Νο 2 persona non grata από τους οργανωμένους οπαδούς, μετά τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πως θα αντιδράσουν Ουζουνίδης-Διαμαντόπουλος
Παρουσιάζει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον αν και πώς θα αντιδράσουν μ’ αυτή την “επανεμφάνιση” οι Ουζουνίδης – Διαμαντόπουλος και αν από την πλευρά του ίδιου του Χρήστου Παναγόπουλου θα ακολουθηθεί τακτική τουλάχιστον “ανακωχής” στο εσωτερικό της ΠΑΕ, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επιβίωσης μιας υπερχρεωμένης εταιρείας. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει η εντός της ΠΑΕ ατμόσφαιρα, οι νέες ισορροπίες και αν τελικά ο Παναγόπουλος θα αναλάβει οριστικά και όχι προσωρινά το βάρος της ευθύνης του στελέχους που θα λειτουργήσει και πάλι ως “Πρωθυπουργός του Παναθηναϊκού” μέχρι τη λήξη της σεζόν. Βγαίνοντας μπροστά πλέον και όχι κινώντας τα νήματα πίσω από τις κουρτίνες.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις