«Εβαλαν τη Δόξα να κάνει την ένσταση, η Λίγκα… καλύπτει τις ομάδες»

Για την υπόθεση της ένστασης που έχει καταθέσει η Δόξα Δράμας κατά του Απόλλωνα Πόντου μίλησε ο Γιώργος Παναγόπουλος, μετά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε και στο οποίο έκανε λόγο για «παρασύστημα» στη Football League.

Ο κ. Παναγόπουλος είπε μεταξύ άλλων στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

«Εβγαλα δελτίο Τύπου αλλά δεν εμπλέκομαι ως δικηγόρος στην υπόθεση. Όφειλα να το κάνω, επειδή είχα επισημάνει κάποια πράγματα από τότε που εκπροσωπούσα τη Δόξα. Είχαμε φτάσει το καλοκαίρι στο σημείο να απορριφθούν οι κινήσεις κατά του Απόλλωνα κατά της Καρδίας, στόχος μας όμως τότε ήταν να ανατρέψουμε τις ομάδες που είχαν παράνομες αδειοδοτήσεις και όλως τυχαίως εμπλέκονται και στις καταγγελίες Καλαϊτζίδη. Συναντήσαμε τότε λυσσαλέα αντίδραση από το κατεστημένο της Football League. Μου είπε ο κ. Μπύρος τότε ‘κ. Παναγόπουλε ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω γιατί άνωθεν πρόσωπα από την Αθήνα μου το επιβάλουν. Ποια είναι αυτά τα πρόσωπα; Κάποιοι εκμεταλλεύονται την απειρία αλλά και τον πλούτο του κ. Μπύρου».

Για το αν κάποιοι επέβαλαν στον κ. Μπύρο να κάνει την ένσταση κατά του Απόλλωνα:

«Ακριβώς αυτό λέω, ότι κάποιοι του επέβαλαν να προχωρήσει την καταγγελία κατά του Απόλλωνα. Τον συνδυάζω με την καταγγελία του κ. Καλαϊτζίδη για τα στημένα. Η Δόξα θα έπρεπε να παρατήσει τις κόντρες και να συστρατευτεί με τον Απόλλωνα σε αυτό το θέμα. Δεν έχω αποδείξεις βέβαια, αλλά όταν δεν σου απαντάνε και όταν η Football League καλύπτει τις ομάδες που έχουν αυτά τα προβλήματα και βάζεις τη Δόξα να κυνηγά κατά του Απόλλωνα και μόνο, τι καταλαβαίνεις; Γιατί δεν κάνεις ένσταση και κατά του Καραϊσκάκη; Η Δόξα δεν έχει να χωρίσει κάτι με τον Απόλλωνα. Και πρέπει να συνδράμει τις προσπάθειες για τις καταγγελίες κατά των ομάδων. Είναι αυτές που καταγγείλαμε για τις αδειοδοτήσεις. Πώς ξαφνικά αυτές οι ομάδες βγάζουν τη σεζόν αν δε συμμετέχουν στα στημένα; Οι περισσότερες ομάδες από πέρυσι δεν πλήρωναν τις ασφάλειές τους και έχουν ενημερότητες; Αυτό θέλει να μάθει ο κ. Καλαϊτζίδης».

Για τον Γιάννη Μπύρο:

«Ο κ. Μπύρος πιστεύει ότι μπορεί να ανέβει όπως πέρυσι, δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού, δεν έχει βάση η ένσταση διότι ο Απόλλων έχει δίκιο. Ο νόμος υπερισχύει.  Μου κάνει εντύπωση πώς η Δόξα κινήθηκε κατά του Απόλλωνα. Απειλούν με εξόντωση τον Απόλλωνα, αντί να είναι μαζί του. Ποιοι επέβαλαν στον κ. Μπύρο να διώξει τον Παναγόπουλο; Σε θέλουν σε ένα άρμα».

Για τις καταγγελίες Καλαϊτζίδη:

«Ποντάρω πολλά στην επιτροπή δεοντολογίας. Να αποκαλυφθεί ποιες είναι αυτές οι ομάδες που έχουν παρασύστημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις