Αρνητική απάντηση του Δήμου στον Ολυμπιακό Β. για το ΕΑΚ

Ο Ολυμπιακός Βόλου με αίτημά του στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ζήτησε την παραχώρηση του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» για τον αγώνα πρωταθλήματος της προσεχούς Κυριακής 11/2 με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Η απάντηση του Δήμου Βόλου ήταν αρνητική, καθώς το αίτημα του Ολυμπιακού δεν έγινε αποδεκτό, λόγω τεχνικών λόγων, όπως αναφέρει η απαντητική επιστολή του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Στην επιστολή του είχε στείλει την Τετάρτη 31/1 ο Ολυμπιακός στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με θέμα «Αίτηση παραχώρησης ΕΑΚ» τονίζοντας τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αιτείται χρησιμοποίησης του Εθνικού Σταδίου Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» (ΕΑΚ) την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και του Αχιλλέα Φαρσάλων. Παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε στο αίτημά μας».

Η απάντηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στον Ολυμπιακό ήταν αρνητική για την παραχώρηση του ΕΑΚ, καθώς σύμφωνα με την απαντητική επιστολή, την οποία υπογράφει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αθλητισμού Γεώργιος Χρήστου, ο Δήμος αδυνατεί να παραχωρήσει το ΕΑΚ για τεχνικούς λόγους. Αναλυτικά η απάντηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ: «Κύριε πρόεδρε, σε απάντηση της επιστολής σας, σας πληροφορούμε, ότι αδυνατούμε για τεχνικούς λόγους να σας παραχωρήσουμε το Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τ. Συνετόπουλος» την Κυριακή 11/02/2018 για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που συμμετέχει ο σύλλογός σας. Σε νέο αίτημά σας πιστεύουμε, ότι θα είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε».

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, πάντως, δεν τοποθετήθηκε επίσημα στην αρνητική απάντηση του Δήμου Βόλου να παραχωρήσει το ΕΑΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ωστόσο, έντονη είναι η δυσαρέσκεια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, από το γεγονός πως για δεύτερη φορά το αίτημα του Ολυμπιακού προς το δήμο Βόλου δεν έγινε δεκτό, με την αόριστη αιτιολογία των «τεχνικών λόγων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις