Ο Ανδρέας Μαύρος ειδικός σύμβουλος στo τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης της Νίκης. Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου παρευρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ανδρέας Μαύρος, στον οποίο προτάθηκε η θέση του ειδικού συμβούλου, πρόταση η οποία έγινε δεκτή. Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης η Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση με τις αποφάσεις που έλαβε για το αμέσως προσεχές διάστημα. Αναλυτικά:

“Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Νίκη Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου την Πέμπτη 16/4/2015.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής επί σειρά ετών, Ανδρέας Μαύρος, στον οποίο προτάθηκε η θέση του ειδικού συμβούλου, πρόταση η οποία έγινε δεκτή.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του τμήματος και γεμάτοι αισιοδοξία, ξεκινάμε τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, εστιάζοντας το ενδιαφέρον στην στελέχωση των ακαδημιών μας.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τα καθήκοντα της, μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, όποτε και θα ανακοινωθούν τα πρόσωπα που την αποτελούν, δηλώνει την στήριξη της στην ανδρική ομάδα Μπάσκετ και εκφράζει την αισιοδοξία της, ότι η Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στις εθνικές κατηγορίες.

Θέλουμε, επίσης, να ενημερώσουμε ότι σύσσωμο το νέο συμβούλιο θα ακολουθήσει την ομάδα στα δύο εκτός έδρας εναπομείναντα παιχνίδια και το ίδιο καλούμε να πράξει και ο υπέροχος κόσμος της ομάδας μας, αφού αυτός ήταν και ο ΜVP της ομάδας στην μέχρι τώρα πορεία.

Επιπρόσθετα, η νέα Διοικούσα Επιτροπή θα καλέσει σε συνάντηση τους γονείς των παιδιών, τα οποία συμμετέχουν στα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας, ώστε να ενημερώσουμε για το τι σχεδιάζουμε για την νέα χρονιά, στον τομέα των ακαδημιών. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση η οποία θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την συνάντηση ενημέρωσης προς τους γονείς.

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις