Κάλεσμα φιλάθλων στον Πύρασο

Κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνει φέτος ο Πύρασος, απηύθυνε η διοίκηση της ομάδας της Αγχιάλου, ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.  Στην αναμέτρηση θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που έχουν εξαιρετικό νικηφόρο σερί. Από τη μία ο δεύτερος του πρωταθλήματος Διαγόρας, με εννέα συνεχόμενες νίκες κι από την άλλη ο Πύρασος που ήδη έχει πραγματοποιήσει ένα σερί πέντε νικών.


Με δεδομένο το πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση, η διοίκηση του Πυράσου καλεί τον κόσμο να στηρίξει με πάθος και χωρίς ακρότητες την αγαπημένη ομάδα τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, η ομάδα μας δίνει σημαντικό εντός έδρας αγώνα. Αντίπαλος ο Διαγόρας που μετράει εννιά συνεχόμενες νίκες και φιγουράρει στη δεύτερη θέση. Ο Πύρασος που κέρδισε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές θέλει τη νίκη στο ντέρμπι αυτό και απαραίτητη κρίνεται η στήριξη των φιλάθλων του. Στη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος σε όλους τους τομείς, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουν την ανάγκη της ηθικής υποστήριξης. Σε αυτό το δύσκολο και κομβικό παιχνίδι, η συμπαράσταση των φιλάθλων μας μπορεί και θα είναι καταλυτική. Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να δώσετε για μια ακόμη φορά δύναμη στους παίκτες μας, να στηρίξετε με πάθος αλλά χωρίς ακρότητες την αγαπημένη μας ομάδα που μας κάνει υπερήφανους.”